4 499604 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 2.386 Çözümler 1 18 Ekim 2023 #21 Arieva dedi: Gitmek istiyorsanız gidebilirsiniz nasıl olsa sizin hayatınız her okulda benim dedigim olacak değil ya ortamdan ortama değişir. Genişletmek için tıkla... Hocam ortam gerçekten kötü ezerler özel okulda. Anadolu lisesine vs gitsin daha iyi şu an.
Arieva dedi: Gitmek istiyorsanız gidebilirsiniz nasıl olsa sizin hayatınız her okulda benim dedigim olacak değil ya ortamdan ortama değişir. Genişletmek için tıkla... Hocam ortam gerçekten kötü ezerler özel okulda. Anadolu lisesine vs gitsin daha iyi şu an.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.438 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2023 #22 499604 dedi: Hocam siz kendi bildiğinizi okumak istiyorsunuz kendi bildiğiniz gibi gidin özel okula ama birkaç gün sonra veya 1-2 yıl sonra pişman oldum diye ağlamayın. Burada birçok insan size boşa konuşuyor demek ki Genişletmek için tıkla... Meslek lise aynı Anadolu aynı özel aynı nereye geçelim tövbe tövbe. Bu ülkedekilerde hiç bir şeye eyvallahı yok.
499604 dedi: Hocam siz kendi bildiğinizi okumak istiyorsunuz kendi bildiğiniz gibi gidin özel okula ama birkaç gün sonra veya 1-2 yıl sonra pişman oldum diye ağlamayın. Burada birçok insan size boşa konuşuyor demek ki Genişletmek için tıkla... Meslek lise aynı Anadolu aynı özel aynı nereye geçelim tövbe tövbe. Bu ülkedekilerde hiç bir şeye eyvallahı yok.
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.451 Çözümler 2 18 Ekim 2023 #23 499604 dedi: Hocam ortam gerçekten kötü ezerler özel okulda. Anadolu lisesine vs gitsin daha iyi şu an. Genişletmek için tıkla... Evet hocam biliyorum ama arkadaş gitmeye kararlı inşAllah pişman olmaz.
499604 dedi: Hocam ortam gerçekten kötü ezerler özel okulda. Anadolu lisesine vs gitsin daha iyi şu an. Genişletmek için tıkla... Evet hocam biliyorum ama arkadaş gitmeye kararlı inşAllah pişman olmaz.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.438 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2023 #24 499604 dedi: Hocam ortam gerçekten kötü ezerler özel okulda. Anadolu lisesine vs gitsin daha iyi şu an. Genişletmek için tıkla... Gidebilsem özele boşa para vermem özel boş değil YKS çalıştıracak devlet okullarından hayır gelmez ders işlemiyorlar.
499604 dedi: Hocam ortam gerçekten kötü ezerler özel okulda. Anadolu lisesine vs gitsin daha iyi şu an. Genişletmek için tıkla... Gidebilsem özele boşa para vermem özel boş değil YKS çalıştıracak devlet okullarından hayır gelmez ders işlemiyorlar.