Merhaba arkadaşlar, şimdi mesleki ve teknik Anadolu lisesinde okuyorum, ailem gönderdi. Şu an 11. sınıfım, 1 sene pandemi ,1 sene de boş geçti, yani okul berbattı. Şu an özel okula vs. gitmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?
Bak kardesim onermiyorum adamlar Full kayirma bir de paralari olduklari icin hava atanlar cok anlayacagin hep zibidiler gidiyor ve arkadasim oradaydi matematigi hiç yapamayan çocuk e-Okul 100 almis gosteriyordu yani 20 aldiysan 50'ye cikarirlar para gucu ile.
Knk şimdi meslek lisesinden çıkınca elinde bi teknikerlik belgen oluyor üstüne bide iş açma belgen oluyor.Yani eğer üniversiteye kasacak isen geçilebilir fakat dediklerimden feragat edersin.Bence dershane ye gidersin hem de meslekten mezun olursun daha iyi.Birde hangi bölümü okuyorsun.
Nasıl bir arkadaş ortamın var nasıl kişilerle arkadaş oluyorsun bilmiyorum ama.Ortamı da pek sarmayabilir.Hani ben gitsem ayak uyduramazdım.Ama tabi bu tamamen senle alakalı.
Knk şimdi meslek lisesinden çıkınca elinde bi teknikerlik belgen oluyor üstüne bide iş açma belgen oluyor.Yani eğer üniversiteye kasacak isen geçilebilir fakat dediklerimden feragat edersin.Bence dershane ye gidersin hem de meslekten mezun olursun daha iyi.Birde hangi bölümü okuyorsun.
Nasıl bir arkadaş ortamın var nasıl kişilerle arkadaş oluyorsun bilmiyorum ama.Ortamı da pek sarmayabilir.Hani ben gitsem ayak uyduramazdım.Ama tabi bu tamamen senle alakalı.
Ortam vs berbat sınıf 10 kişi, hepsi erkek nerdeyse küfürler hocalara küfür etmeler hergun kavga çıkması vs onun için nakil vermek istiyorum.
Bölümüm: Ulaştırma
Ortam vs berbat sınıf 10 kişi, hepsi erkek neredeyse küfürler hocalara küfür etmeler her gün kavga çıkması vs onun için nakil vermek istiyorum.
Bölümüm: Ulaştırma.
Evet bende işte şu an korku içindeyim, özele gitsem acaba daha mi kötü? Ya da baska bir devlet okulu var iyi kuzenlerim vs de gidiyor oraya baktım 11. Sınıf kontenjanı 17, okul açıldığında nakil versem olur mu? Ya aynı okulda kalırsam diye korkuyorum.