Özel okulda derslerden ve okuldan zevk almamak

kKuzzeyyy

Hectopat
Daha fazla  
Özel okulda okuyup başarısızım, ne yapacağımı bilmiyorum. Ailem beni anaokulundan beri özel okulda okutuyor ve ben deneme sınavlarından 320 çekiyorum. Gelecek kaygısı başladı, derslere kafam basmıyor. Ne yapabilirim, tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçıncı sınıf?

İlla okumak istiyorsanız çalışın ama bu devirde meslek lisesine gidip iş öğrenip kendi işinizi kurmak en mantıklısı gibi.

Fen lisesindeyim arada aklım kayıyor kendi işimi kurmaya mı çalışsam iş öğrenip diye.

Bende meslek düşünüyorum fakat ilk okul ortaokul özel olunca ister istemez aileme karşı mahcup oluyorum sanırım çalışmaktan başka çarem yok.

Bende meslek düşünüyorum fakat ilk okul ortaokul özel olunca ister istemez aileme karşı mahcup oluyorum sanırım çalışmaktan başka çarem yok.
Liseyi de özel okursan şu anki sistem değişmez ise bir 10K falan öne atlıyorsun sıralamada haberin olsun. Ama her türlü sınava çalış tüm sene şimdiden başla. Benim 320 civarından fen lisesine gelen arkadaşım var. Olmazsa o zaman bakarsın ne yapacağına.

O kadar değer vermişler ilk-orta özelse lisede de özele yollarlar. Eğer lisede özel yollarlarsa özel meslek liselerine git. Ben öyle yaptım hem ders hem de meslek öğreniyorum bayağıdır (çıraklık değil, 5 gün tam zamanlı okul)

Çıraklık kötü mü ki?

Doğru söylüyorsun daha senenin başı bence toparlarım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…