richy Centipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 592 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX5700XT Nitro+ SE i5-9600K 8x2 3200Mhz 16 GB Ram 512 GB SSD 2 TB HDD Corsair K55 Klavye Corsair M55 Mouse Logitech G435 kulaklık Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Eylül 2022 #11 abdonalcaniz dedi: Peki 2. dönem falan okula dönmek istersem dönebilir miyim Genişletmek için tıkla... O kadarını bilemiyorum ama dersleri halledebiliyorsan inan o kadar hıyarın arasında 8 saat durmak için hiç bir mantıklı sebep yok.
abdonalcaniz dedi: Peki 2. dönem falan okula dönmek istersem dönebilir miyim Genişletmek için tıkla... O kadarını bilemiyorum ama dersleri halledebiliyorsan inan o kadar hıyarın arasında 8 saat durmak için hiç bir mantıklı sebep yok.
abdonalcaniz Femtopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #12 richy dedi: O kadarını bilemiyorum ama dersleri halledebiliyorsan inan o kadar hıyarın arasında 8 saat durmak için hiç bir mantıklı sebep yok. Genişletmek için tıkla... Çok haklısın. Yarın yeni okulumda bakıcam ortama ona göre geçicem direk.
richy dedi: O kadarını bilemiyorum ama dersleri halledebiliyorsan inan o kadar hıyarın arasında 8 saat durmak için hiç bir mantıklı sebep yok. Genişletmek için tıkla... Çok haklısın. Yarın yeni okulumda bakıcam ortama ona göre geçicem direk.
L lgokcell Yoctopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Eylül 2022 #13 abdonalcaniz dedi: Çok haklısın. Yarın yeni okulumda bakıcam ortama ona göre geçicem direk. Genişletmek için tıkla... Okula gittin mi nasıl geçti
abdonalcaniz dedi: Çok haklısın. Yarın yeni okulumda bakıcam ortama ona göre geçicem direk. Genişletmek için tıkla... Okula gittin mi nasıl geçti
abdonalcaniz Femtopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #14 lgokcell dedi: Okula gittin mi nasıl geçti Genişletmek için tıkla... Gittim, çok şımarıklar birşey öğrenilmiyor. 2 haftada 3 4 gün devamsızlık yaptım. Ailemi ikna edip açığa geçeceğim.
lgokcell dedi: Okula gittin mi nasıl geçti Genişletmek için tıkla... Gittim, çok şımarıklar birşey öğrenilmiyor. 2 haftada 3 4 gün devamsızlık yaptım. Ailemi ikna edip açığa geçeceğim.