Özel okuldan ayrılma isteği

subawor

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır özel okula gidiyorum ve nefret ediyorum. Zorbalar, egoistler vs vs. Ama babamlara ne kadar söylesem de erken kayıt yaptırmışlar. Sizce nasıl bir biçimde konuşabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır özel okula gidiyorum ve nefret ediyorum. Zorbalar, egoistler vs vs. Ama babamlara ne kadar söylesem de erken kayıt yaptırmışlar. Sizce nasıl bir biçimde konuşabilirim?

Sınıf değiştirebilirsin benim de sınıfım öyleydi başka sınıfa geçince hayatım düzeldi.

Devlet okulu gibi bir illetten kurtulduğunuz için öncelikle şükretmelisiniz. Ayrıca son zamanlarda sadece özel okullarda değil devlet okullarının da hemen hemen hepsinde bu tür zorba/egoist kişiler yer alıyor. Parayla hava atmak falan. Koskoca okulda sizin gibi yalnız kalan elbet bir iki kişi vardır. Beraber takılabilirsiniz. Bulamadınız mı, gömün kafanızı ve sadece hocalarınızla ilgilenin.

Devlet okulu da aynı dostum. Pek bir fark yok ha tek farkı özel okulda ceza alan öğrenci olmaz genelde devlet okullarında disiplin, daha üst seviyede.

Devlete geçince rahatlamıştım ben aşırı siz de geçin önümüzdeki yıl veya kayıdı iptal ettirin konuşun ailenizle.

Kanka devlet okulunun da bir farkı yok.
Hocam bana sorarsanız devlet okulu ortamı kötü olan özel okuldan daha iyidir bana sorarsanız bende özel okuldaydım olmaz olsaydım

Hocam bana sorarsanız devlet okulu ortamı kötü olan özel okuldan daha iyidir bana sorarsanız bende özel okuldaydım olmaz olsaydım
Tabi okuduğum özel okulun bir avantajı vardı sınavda bayağı yardımcı oluyorlardı

Böyle insanlar emin ol devlet okulunda iki katı daha fazla var. İnsan olan ortamda her zaman böyle tipler olur yani okul değiştirseniz de bir şey değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…