Özel okuldan ayrılma isteği

Sigara icmenin kimseye zarari yok kisinin kendisi disinda. Tabii ortak tuvalette iciyorsa cehennemliktir.

Ben ortaokulu özelde, liseyi devlette okumuştum. Şanslıyım ki önüme hep iyi insanlar geldi, iki eğitim yılım da güzel geçti. Yani demem o ki bulunduğunuz yerdeki okullar genel olarak kötüyse ister devlete gidin ister özele gidin pek bir şey değişeceğini sanmıyorum. Kayıt yaptırdım diyorsunuz, bu seneyi okuyun seneye katlanılmaz olursa çıkarsınız.

Ortaokulu özelde okudum lisenin ilk senesindeyim devlet okulundayım.
Arkadaş ortamı olarak devlette kurduğum ortamı asla özelde kuramadım. Daha birbirine saygısı olmayan insanlarla dolu bir ortamda 5 yıl geçirdim. Özel okulun hocaları harici bir artısını görmedim. Devletin ortamı bin basar diyorum. Gercek arkadaşlığı burada kurabildiğimi hissediyorum.

Devlet okulunda mafya gibi takılanlar, kendini bir şey zannedenler vb var iyi sınıf denk gelmiş sana.

Hayır aksine tüm okulu hemen hemen tanıyorum. Ama çok zorbalığa uğratma çabaları var insanlarda kuvvetli oldukları için.

Hayır aksine tüm okulu hemen hemen tanıyorum. Ama çok zorbalığa uğratma çabaları var insanlarda kuvvetli oldukları için.
Kendini bir şey sananlardan oluşuyordu benim özel. Bunu egolu bir insan söylüyor...

Kendini bir şey sananlardan oluşuyordu benim özel. Bunu egolu bir insan söylüyor...
Ortaokulu devlette okudum, ama orda kurduğum ortamı asla unutamayacağım. Ailemle bi şekil konuşup halletmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…