İyi günler hepinize 2 gündür kafamı karıştıran bir konu var. Bu sene sınav senem, YKS'ye hazırlanacağım ve özel okuldayken vazgeçip devlet + dershane yapmayı tercih ettim ( bu bazılarınız için mantıksız vs. olabilir ama konu şu anda bu değil. ) Ve şu an okulların açılmasına yaklaşık 2 hafta kaldı. Fakat ben gideceğim devlet okuluna daha yeni nakil için dilekçe verdim ve haftaya cuma sonuçlar kesinleşecek. Lakin şöyle bir problem var mesela bu hafta 2 kişi kontenjan açığı varmış belki haftaya hiç olmayacak ama müdür yardımcısıyla görüştüğümüzde 12. sınıflarda sirikülasyon çok oluyor o yüzden girebilir hala dedi benim için. Bu nakil işlemlerinde de sıraya 11. sınıf ortalamasıyla giriliyor atıyorum 11. sınıfta ortalaması 100 olan biri ilk sırada oluyor doğal olarak. Fakat benim ortalamam 78, ve gideceğim devlet okulu da kötü bir okul değil. Okulda tanıdığımız öğretmenlerden yani akrabam olan 1 kişi var fakat o da idarede vs. görevli değil sadece görsel hocası. Acaba başka bir şekilde falan yani okula bağış yaparak vesaire girebilir miyim?
He bir de ben özel okuldan kaydımı sildirdim. Dershaneye yaptırdım eğer şu an bu okula gidemezsem okulsuz kalacağım yani o yüzden bu 2 hafta cehennem gibi beklemekle geçecek benim için yaşayan veya fikri olan içimi rahatlatabilecek birileri varsa çok memnun olurum.
He bir de ben özel okuldan kaydımı sildirdim. Dershaneye yaptırdım eğer şu an bu okula gidemezsem okulsuz kalacağım yani o yüzden bu 2 hafta cehennem gibi beklemekle geçecek benim için yaşayan veya fikri olan içimi rahatlatabilecek birileri varsa çok memnun olurum.