Özel okulların etüt ekleme hakkı var mı?

Yer
Mersin
Arkadaşlar artık sinir krizi geçireceğim. Bizim okulda 5 gün eğitim üstüne bir de etüt ekliyecekler miş. Normalde 2 gündü eğitim. Böyle bir hakları var mı? Her zaman böyle yapıyorlar. 10 saat eğitim veriyorlar çok şey anlıyormuşuz gibi. Arkadaşlarımla dışarıda vakit geçiremiyorum, eğlenemiyorum, ödevlere boğuluyorum. Daha birkaç ay önce konuşmuştuk dedem ile. Dedem "MEB ne derse onlar onu yapmak zorunda." demişti. Şu an yine yapmıyorlar. Bıktım bu özel okuldan. Böyle bir hakları var mı? Haftanın 5 günü etüt ile ders yapmak gibi.
Normalde 2 gün olan eğitimi 5 gün yapıyorlar.Dedem ve anneannem ile yaşıyorum korona kapsalar ölücekler zaten.

Son düzenleme:
Hocam etüt olarak ekledikleri için yönetmeliği deliyorlar. Normal şartlarda sizi okula çağırma hakları dediğiniz gibi yok ama genelgeyi ve yönetmeliği delmenin bir yolunu bulurlar. Sonuçta ticarethane işletiyorlar ve sizden 2 günlük para yerine 5 günlük parası almayı istiyorlar.

2 gün kuralını aşamazlar. Şikayet etmeyi deneyin.
Bir şey değişmeyecek hocam biz etüt yapıyoruz deyip geçiştirecekler sonra etütlere normal ders günü fiyatı çekecekler. Yönetmeliğe göre bunu yapabilirler herhangi bir engeli yok.

Arkadaşlar artık sinir krizi geçireceğim. Bizim okulda 5 gün eğitim üstüne bir de etüt ekliyecekler miş. Normalde 2 gündü eğitim. Böyle bir hakları var mı? Her zaman böyle yapıyorlar. 10 saat eğitim veriyorlar çok şey anlıyormuşuz gibi. Arkadaşlarımla dışarıda vakit geçiremiyorum, eğlenemiyorum, ödevlere boğuluyorum. Daha birkaç ay önce konuşmuştuk dedem ile. Dedem "MEB ne derse onlar onu yapmak zorunda." demişti. Şu an yine yapmıyorlar. Bıktım bu özel okuldan. Böyle bir hakları var mı? Haftanın 5 günü etüt ile ders yapmak gibi.
Normalde 2 gün olan eğitimi 5 gün yapıyorlar. Dedem ve anneannem ile yaşıyorum korona kapsalar ölücekler zaten.

Biz okul okul diye yanıyoruz. Millet okuldan kaçıyor.
Kadere bak...
Hocam okumak çok güzel bir şey. Ve büyük bir ayrıcalık. Kıymetini bilmemiz gerekir.
Çok klışe olucak ama. O arkadaşlarınız değil okulda öğrendiğiniz bilgiler size iş bulacak.
Saçmalamayı kesin ve okulunuza gidin.

Biz okul okul diye yanıyoruz. Millet okuldan kaçıyor.
Kadere bak...
Hocam okumak çok güzel bir şey. Ve büyük bir ayrıcalık. Kıymetini bilmemiz gerekir.
Çok klışe olucak ama. O arkadaşlarınız değil okulda öğrendiğiniz bilgiler size iş bulacak.
Saçmalamayı kesin ve okulunuza gidin.
Okula gitmemek için yazmıyorum.Korona virüsü yüzünden gitmek istemiyorum.Ayrıca dedem ve anneannem ile kalıyorum dedemde kalp hastalığı,kronik diyabet ve sigara bağımlılığı var.Bir kere kapsa ölecek zaten.Onları kaybetmek istemiyorum ve ayrıca bizim okul dingonun ahırı.Teneffüse herkes aynı saatte çıkıyor koridor 1.5 metre iç içe geçmek zorunda kalıyoruz ve aptal olanlar maskesini açıp dokunmalı oyun ya da şakalaşma yapıyor.Ve ayrıca bu devletin bir yasası.Arkadaşlarım evde rahatça otururken ben okulda her dakika o stres içinde 10 saat ders mi işleyeyim.Birde ondan sonra etüt var etti 11 saat 20 dakika.

Ayrıca dedem ve anneannem ile kalıyorum dedemde kalp hastalığı, kronik diyabet ve sigara bağımlılığı var. Bir kere kapsa ölecek zaten.

O zaman haklısın. Geç normal devlete. Her şey istediğin gibi olur.

Şunu da söyleyeyim. Bu hastalık çok tuhaf. Benim koa ( astımın son evresi)hastası 150 kg olan hastalığı bitmeyen dedem. Neredeyse belirtisiz bir şekilde 3 günde atlattı. Turp gibi olan ananem 45 gün entübe yattı. O belli olmuyor.

O zaman haklısın. Geç normal devlete. Her şey istediğin gibi olur.

Şunu da söyleyeyim. Bu hastalık çok tuhaf. Benim koa ( astımın son evresi)hastası 150 kg olan hastalığı bitmeyen dedem. Neredeyse belirtisiz bir şekilde 3 günde atlattı. Turp gibi olan ananem 45 gün entübe yattı. O belli olmuyor.
Kronik öksürükde buna dahil :(.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı