Şanlıçökelek47 Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar devlet okuluna yerleştim özel okulların lise ile OBP puan alıniyor mu yoksa para ödeyerek mi giriyorsun?
Arkadaşlar devlet okuluna yerleştim özel okulların lise ile OBP puan alıniyor mu yoksa para ödeyerek mi giriyorsun?
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 25 Temmuz 2024 #3 Şanlıçökelek47 dedi: Arkadaşlar devlet okuluna yerleştim özel okulların lise ile OBP puan alıniyor mu yoksa para ödeyerek mi giriyorsun? Genişletmek için tıkla... Bazı özel okullar LGS puanına bakıyor ona göre alıyor bazıları ise OBP'yi sınıfın için bakıyor.
Şanlıçökelek47 dedi: Arkadaşlar devlet okuluna yerleştim özel okulların lise ile OBP puan alıniyor mu yoksa para ödeyerek mi giriyorsun? Genişletmek için tıkla... Bazı özel okullar LGS puanına bakıyor ona göre alıyor bazıları ise OBP'yi sınıfın için bakıyor.
Şanlıçökelek47 Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #4 Promos dedi: Bazı özel okullar LGS puanına bakıyor ona göre alıyor bazıları ise OBP'yi sınıfın için bakıyor. Genişletmek için tıkla... Peki onun dışında para ile mi alıyor? Ben öyle duydum
Promos dedi: Bazı özel okullar LGS puanına bakıyor ona göre alıyor bazıları ise OBP'yi sınıfın için bakıyor. Genişletmek için tıkla... Peki onun dışında para ile mi alıyor? Ben öyle duydum
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 25 Temmuz 2024 #5 Şanlıçökelek47 dedi: Peki onun dışında para ile mi alıyor? Ben öyle duydum Genişletmek için tıkla... Özel okul tabii ki paralı, %100 burslu değilsen. Onun için de OBP bir işe yaramıyor.
Şanlıçökelek47 dedi: Peki onun dışında para ile mi alıyor? Ben öyle duydum Genişletmek için tıkla... Özel okul tabii ki paralı, %100 burslu değilsen. Onun için de OBP bir işe yaramıyor.
MudaeBot Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 594 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #6 Şanlıçökelek47 dedi: Peki onun dışında para ile mi alıyor? Ben öyle duydum Genişletmek için tıkla... Lgs puanına göre burs vermeyen ya da o puanla giriş yapmadığın okullar için ücret ödersin.
Şanlıçökelek47 dedi: Peki onun dışında para ile mi alıyor? Ben öyle duydum Genişletmek için tıkla... Lgs puanına göre burs vermeyen ya da o puanla giriş yapmadığın okullar için ücret ödersin.
Şanlıçökelek47 Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #7 erme dedi: Özel okul tabii ki paralı, %100 burslu değilsen. Onun için de OBP bir işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Yani LGS yada obp ile alınmıyor mu bazı özel okullar?
erme dedi: Özel okul tabii ki paralı, %100 burslu değilsen. Onun için de OBP bir işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Yani LGS yada obp ile alınmıyor mu bazı özel okullar?
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 25 Temmuz 2024 #8 MudaeBot dedi: LGS puanına göre burs vermeyen ya da o puanla giriş yapmadığın okullar için ücret ödersin. Genişletmek için tıkla... Bizim buradaki bir fen lisesine girmek için 420 mi 400 mü ne almak gerekiyor. Şanlıçökelek47 dedi: Yani LGS'ya da OBP ile alınmıyor mu bazı özel okullar? Genişletmek için tıkla... Robert koleji var sadece puana bakan eğer puanın düşük ya da yoksa Anadolu lisesine girebilirsin muhtemelen bazıları puana bakmıyor ama.
MudaeBot dedi: LGS puanına göre burs vermeyen ya da o puanla giriş yapmadığın okullar için ücret ödersin. Genişletmek için tıkla... Bizim buradaki bir fen lisesine girmek için 420 mi 400 mü ne almak gerekiyor. Şanlıçökelek47 dedi: Yani LGS'ya da OBP ile alınmıyor mu bazı özel okullar? Genişletmek için tıkla... Robert koleji var sadece puana bakan eğer puanın düşük ya da yoksa Anadolu lisesine girebilirsin muhtemelen bazıları puana bakmıyor ama.
Şanlıçökelek47 Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #9 Promos dedi: Bizim buradaki bir fen lisesine girmek için 420 mi 400 mü ne almak gerekiyor. Robert koleji var sadece puana bakan eğer puanın düşük ya da yoksa Anadolu lisesine girebilirsin muhtemelen bazıları puana bakmıyor ama. Genişletmek için tıkla... Ok anladım.
Promos dedi: Bizim buradaki bir fen lisesine girmek için 420 mi 400 mü ne almak gerekiyor. Robert koleji var sadece puana bakan eğer puanın düşük ya da yoksa Anadolu lisesine girebilirsin muhtemelen bazıları puana bakmıyor ama. Genişletmek için tıkla... Ok anladım.