3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 20 Haziran 2024 #1 Özel sektör vs devlet de çalışmak sizce hangisi daha mantıklı?
Orçun Dökmeci Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #2 Kariyer anlamında bana göre özel sektör çünkü maaş ve iş potansiyeli olarak daha yüksek, Ama eğer iş-yaşam dengesi istiyorsan veya emeklilik gibi bir planın varsa devlet. Başta söylediğim gibi bana göre özel sektör.
Kariyer anlamında bana göre özel sektör çünkü maaş ve iş potansiyeli olarak daha yüksek, Ama eğer iş-yaşam dengesi istiyorsan veya emeklilik gibi bir planın varsa devlet. Başta söylediğim gibi bana göre özel sektör.
K KaraBeyyy Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 148 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #3 Çalışıp çabalayıp sürekli kendini geliştirmek istiyorsan özel (tecrübeli olup güzel şirketlerde yüksek maaş imkanı) Sabit devletin verdiği ortalama maaş ile geçinirim ve emekli olurum diyorsan devlet.
Çalışıp çabalayıp sürekli kendini geliştirmek istiyorsan özel (tecrübeli olup güzel şirketlerde yüksek maaş imkanı) Sabit devletin verdiği ortalama maaş ile geçinirim ve emekli olurum diyorsan devlet.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 20 Haziran 2024 #4 Hangi sektor? Hangi pozisyon? Calisacagin sektorle ya da pozisyonla ilgili altyapin ne durumda?