Özel servis ve yetkili servis farkı

Katılım
19 Haziran 2015
Mesajlar
1.179
Makaleler
2
Çözümler
2
Arkadaşlar araçta savrulma ve rüzgar sesinden dolayı yetkili servise bıraktım. Yetkili servisin müdürü tanıdık. Arabaya bakmışlar arka teker bilyelerının değişmesi gerekiyormuş. Değiştikten sonra denge çubuğu diye bir parçayı da kontrol edeceklermiş. Bilye değişmeden denge çubuğu kontrolü yapamıyorlarmış. Bilyeler için 5000 TL fiyat verdiler. Tanıdık diye en son 4500 dediler.

Birkaç özel servise sordum, onlarda birebir orijinal parçası yokmuş ama ona en yakın Alman markası olan FAG marka olan parça varmış. Ustalara danıştım. Dediler sürekli kullanıyoruz, memnunuz. 1200 TL fiyat verildi.

Arkadaşlar bu marka nasıldır? Özel serviste değiştirelim mi, önerir misiniz?
 
Son düzenleme:
Özel servis bir kişinin veya şirketin açtığı dükkan, yetkili servis markaların kendi servisi veya anlaşma yaptığı kişilerin veya şirketlerin dükkanları.
Fiyat farkı genelde yüksek olur özel servisin vereceği fiyata göre karar verin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı