Özel sigorta varken devletten faydalanabilir miyim?

kkank

Hectopat
Makaleler
7
Daha fazla  
İyi sosyaller;

Tamamlayıcı özel sağlık sigortam var, ancak gözlüğü karşılamıyor. Benim için ödenen bu sigorta primi ile devletin sağladığı hizmetlerden de faydalanabiliyor muyum? E-devlette gözlük ile ilgili her başlıkta hakkım olduğu yazıyor, bu yazı belli miktarını karşılayacağı anlamına mı geliyor?

35 TL çerçeve 20 TL çam olması lazımdı en son verilen hak. Bu miktarı daha düşürmüş olabilirler araştırmak gerekir.

Devlet maalesef gözlük konusunda vatandaşını yalnız bırakalı uzun zaman oluyor. Diş konusunda eh şöyle böyle ama 2 ile 4 yılda protezi veya kanal tedavileri sorun olup çatlıyor veya kırılıyor onun içinde 6 ay kurul heyetine çıkıyorsun para vermeden onarım tamir yapılması için.

Bakın tamir diyorum kırılan veya çatlayan proteze normal olanı yeniden kalıp alıp tekrardan yapması gerekirken böyle kurnazlıklar yapabiliyorlar.

Ben 10 sen önce gözlük almak istediğimde 400 TL tutmuştu çerçeve ve cam inceltme her şeyi içinde. O zamanlar devlet 45 TL cam 45 TL çerçeve parası vermişti. İlerleyen aylarda baktım 90 TL sigorta medula kesintisi yazıyordu yani verdiğini geri almıştı tam bir Ali cengiz oyunu kurmuşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…