Özel üniversite önerisi

• Konuyu başlatan Xed
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 2.354

Xed

Kilopat
İstinye üniversitesi paramedik bölümünü düşünüyorum, biliyorum çok büyük zorluklara gireceğim ama hem çalışıp hem okumayı düşünüyorum. Bunun yanı sıra bir işe yaramasa bile diploma elimde olsun istiyorum. Hedefim küçük ama uzun zamandır komilik ve garsonluk yapıyorum gına geldi gerçekten milletin ağız kokusu egoları yetti yani, TYT üzerinden gireceğim, haylaz bir öğrenciydim. Ders çalışma huyum yoktu. Bu son 3 ay çalışmaya karar verdim. Yani yaklaşık 3 aylık çalışmayla gireceğim. Kendimden emin olamadığım için %50 burslu üniversitelere bakıyorum. Tabii ki her şey sınav sonucunda belli olacak. Bana bilginiz dahilinde varsa eğer özel üniversite önerebilir misiniz? Nedenleriyle lütfen. DGS ile hemşireliğe tamamlayacağım.

Mezuna kalmayı düşünmüyor musun?

Dediğim gibi haylaz bir öğrenciydim geleceğimin önünü arkasını düşünmüyordum, bu da bana bir ders oldu ve ilk sınava girdiğim zaman berbat bir not alarak oturdum herhangi bir işte çalıştım. Memnun olmadığım için bu böyle gitmez diyerek 1 ay önce çalışmaya başladım derse ve devam ettiriyorum. 1 sene daha mezuna kalırsam tıkılıp kalacakmışım gibi hissettiriyor, üniversite hayatına bir an önce atılmak ve bir meslek elime almak istiyorum paramedik bölümü de lise başlangıcından beri istediğim ve severek yapacağım bir bölüm. En büyük katkısı sağlık meslek çıkışlı olmam.

Git ticaretle uğraş okuyan anca karnını doyuruyor asıl para okumayanlarda.
Sorunun cevabına gelecek olursak Beykent üniversitesinin sağlık hizmetleri eğitimi iyi diye duydum .

TÜMA sıralamalarına bakabilirsin.

Teşekkür ederim.

Git ticaretle uğraş okuyan anca karnını doyuruyor asıl para okumayanlarda.
Sorunun cevabına gelecek olursak beykent üniversitesinin sağlık hizmetleri eğitimi iyi diye duydum.

Ticaret için para gerekiyor, ben zaten okuyan birisi ve senin dediğin gibi sadece karnımı doyurabiliyorum kazandığım parayla. Herhangi bir birikimim yok olmuyor ülke şartları malum, bir şeylere kendimi atamıyorum inan olsa kafam patlayana kadar ticaret işinin peşine düşerim.

Bence 3 aylık sağlam bir çalışmayla devlette paramedik ya da %100 burslu kazanabilirsiniz. 400-410 bin gibi bir sıralama ile en kötü ikinci öğretim gelir İstanbul içinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı