Özel üniversite önerisi

arda727272

Hectopat
Daha fazla  
Yarın YKS var hiç çalışmadım, özele gitmeyi düşünüyorum. Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği tarzı bir bölüm düşünüyorum. Sizce İstanbul'da bu bölümler için en iyi özel üniversiteler hangileri?

Bahsettiğin bölümlerde okumak için en az 200 bine girmen gerekiyor. Hiç çalışmadan sayısalda 200 bin yaparım diyorsan mezuna kal, daha sağlıklı olur. Diyelim ki 200 bine girdin. Bütçeni de belirtmelisin ki ona göre yardımcı olsun insanlar.

Son 3 ay calıstım ve 380 cıvarı bir şey yapıcagıma emınım (neden son 3 ay okumak dahı istemıyordum doktor beyaz yakalılar gercekten zengin olabılır mı bu ülkede diye düşündüm hep neyse anladınız işte ne demek istedıgımı) aılem tekrardan hazırlanamamı ıstemıyor ablam ve abimin yaptıgını benim de yapacağımı dusunuyorlar ılk sene kotu yapıp ıkıncı sene kotu yapıyorlar bana aynısı dıyorlar lan ben ılk sene duzgun calısmadan bunu aldım salında 1 sene hazırlanayım yok müsaade etmiyorlar okuma hevesim zaten azdı onu da kursagımda bırakacaklar ist de özele gitme bana pahalıya patlar mı şehir dısında KYK yurdunda kalacağım karşılaştırınca ist de calısıp bıle oderım ben özel ünin parasını %50 bursla gırebılecegım okullar var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı