Özel üniversitede DGS ile 3. sınıftan mı başlanır?

321merakli123

Femtopat
Daha fazla  
2 yıllık bilgisayar teknolojisi bölümünü bilgisayar mühendisliğine tamamlamak istiyorum. Özel üniversite düşünüyorum. Sizce 3. sınıftan başlatırlar mı?

2 yıllık bilgisayar teknolojisi bölümünü bilgisayar mühendisliğine tamamlamak istiyorum. Özel üniversite düşünüyorum. Sizce 3. sınıftan başlatırlar mı?
Ben de 2 yıllık bilgisayar programcılığı mezunuyum. Devlet üniversitelerinin neredeyse hiçbiri (mezunu olduğum okulun mühendis bölümü dahil) dersleri saymıyor. Türkçe ve inkılap gibi dersleri sayıyorlar. Onun dışında 1 den tekrar başlıyorsun.

Özeller ne durumda bilmiyorum. Prestijli bir okulsa gideceğin okul bence saymazlar. Koç, bilkent gibi.

Dgs ile geçmek istediğin okulun ilgili fakülte öğrenci işlerine sorarak öğrenebilirsin dostum

çok sağol knkm kafada bi fikir oluştu en azından

Bu üniversiteden üniversiteye değişiyor, ancak çoğu üniversitede sayılmıyor maalesef, 1. sınıftan başlamanız gerekiyor. Bu yüzden üniversiteleri iyi araştırıp tercih edin derim, bazı üniversiteler dersleri sayabiliyor, bu sayede 3. sınıftan başlatanlar da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…