Özel üniversitede tam burslu bilgisayar programcılığı okunur mu?

499604

Hectopat
Arkadaşlar sorum yukarıda cevaplarsanız sevinirim.

Okunur da özel üniversite deyince bina üniversite de var köklü üniversite de var

Neden okunmasın okunur tabi. Yatay geçiş yaparsın devlete. Burs kesilme durumlarına bak üniversitenin sitesinden. Bazı üniversiteler ortalama sınırı koyuyor o sınırın aşağısında olursa bursun kesilir. Bazı özel üniversiteler bilerek öğrencileri aşırı derecede zorluyor ortalaması düşsün de bursu kesilsin diye

Okunur da özel üniversite deyince bina üniversite de var köklü üniversite de var.

Özelde bilgisayar programcılığı ile elektrik arasında kaldım. Hocam.

Hocam sizce bilgisayar programcılığı mı elektrik mi? 2 yıllık bölüm okuyup yurt dışına transfer olmak istiyorum.

Gayet okunur. Özel üniversite diye hor görmek mantıksız olur. Hele ki kendi şehrindeyse tadından yenmez.

Hocam peki elektrik mi bilgisayar programcılığı mı? 2 yıllık bölümü bitirip yurt dışına transfer olmak istiyorum. O yüzden sordum.

Özelde bilgisayar programcılığı ile elektrik arasında kaldım. Hocam.

Hocam sizce bilgisayar programcılığı mı elektrik mi? 2 yıllık bölüm okuyup yurt dışına transfer olmak istiyorum.
Hocam inan bilmiyorum. Elektrik okuyup bir yandan ikinci üniversite sınavsız bilgisayar programcılıgı okuyabilirsin iki diploman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…