alonem878 Femtopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #1 Özel universitede okuyorum, YKS puanım fena değildi. Geçen sene hazırlıktan kaldım bu sene de kalırsam Haziran'da okuldan atılacağım. Eğer okuldan atılırsam farklı bir üniversitede aynı bölüme geçiş yapabilir miyim?
Özel universitede okuyorum, YKS puanım fena değildi. Geçen sene hazırlıktan kaldım bu sene de kalırsam Haziran'da okuldan atılacağım. Eğer okuldan atılırsam farklı bir üniversitede aynı bölüme geçiş yapabilir miyim?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 49 Çözümler 12 25 Nisan 2025 #2 Senet gibi bir şey yoktur umarım. Para tuzağı resmen bunlar.
alonem878 Femtopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #3 The Tribal Chief dedi: Senet gibi bir şey yoktur umarım. Para tuzağı resmen bunlar. Genişletmek için tıkla... Senetten kastınız nedir my tribal chief?
The Tribal Chief dedi: Senet gibi bir şey yoktur umarım. Para tuzağı resmen bunlar. Genişletmek için tıkla... Senetten kastınız nedir my tribal chief?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 49 Çözümler 12 25 Nisan 2025 #4 alonem878 dedi: Senetten kastınız nedir my tribal chief? Genişletmek için tıkla... Taksit taksit para ödemek için belirli tutar para olarak, imzalanarak ödenen para.
alonem878 dedi: Senetten kastınız nedir my tribal chief? Genişletmek için tıkla... Taksit taksit para ödemek için belirli tutar para olarak, imzalanarak ödenen para.
alonem878 Femtopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #5 The Tribal Chief dedi: Taksit taksit para ödemek için belirli tutar para olarak, imzalanarak ödenen para. Genişletmek için tıkla... Onu geçen sene okul ücreti olarak ödedik özel üniversite olduğu için. Ama bu sene sınıf tekrarı olduğum için ücret ödemedim.
The Tribal Chief dedi: Taksit taksit para ödemek için belirli tutar para olarak, imzalanarak ödenen para. Genişletmek için tıkla... Onu geçen sene okul ücreti olarak ödedik özel üniversite olduğu için. Ama bu sene sınıf tekrarı olduğum için ücret ödemedim.