ZerveoN Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 584 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #1 Diyelim ki arel üniversitesinde tam burslu ön lisans geldi. Ben GNO'mu yüksek tutarsam devlet üniversitesine ücretsiz geçebilir miyim? Aynı bölüm.
Diyelim ki arel üniversitesinde tam burslu ön lisans geldi. Ben GNO'mu yüksek tutarsam devlet üniversitesine ücretsiz geçebilir miyim? Aynı bölüm.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 6 Çözümler 425 Yer İstanbul 14 Ağustos 2025 #2 Şartları karşılarsanız geçiş yapabilirsiniz.
NighTM Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 70 Makaleler 1 14 Ağustos 2025 #3 Denk kabul edilen ünilerde yatay yapılıyor dıyebiliyorum yanı akredite olmus unı ve bölümde okuman lazım.
Denk kabul edilen ünilerde yatay yapılıyor dıyebiliyorum yanı akredite olmus unı ve bölümde okuman lazım.
ZerveoN Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 584 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #4 Metin Eren Türkmen dedi: Şartları karşılarsanız geçiş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şartlar nedir ve herhangi bir ücret yok değil mi?
Metin Eren Türkmen dedi: Şartları karşılarsanız geçiş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şartlar nedir ve herhangi bir ücret yok değil mi?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 6 Çözümler 425 Yer İstanbul 14 Ağustos 2025 #5 ZerveoN dedi: Şartlar nedir ve herhangi bir ücret yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Geçiş yapmak istediğin okula göre değişir ve web sitesinde yazar. Başvuru sürecinde vs herhangi bir ücret olmuyor, olumlu sonuçlanırsa sonrasını bilmiyorum tabi.
ZerveoN dedi: Şartlar nedir ve herhangi bir ücret yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Geçiş yapmak istediğin okula göre değişir ve web sitesinde yazar. Başvuru sürecinde vs herhangi bir ücret olmuyor, olumlu sonuçlanırsa sonrasını bilmiyorum tabi.