Özel üniversiteyi dondurunca ücret ödenir mi?

uzunslenderblue

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben KTO Karatay Üniversitesi'nde psikoloji okuyorum ama hiç mutlu değilim. Ben Adana'dan geldim ve ne şehre ne de üniversiteye alışabildim. Başta Konya'ya karşı önyargılıydım ama ön yargılarımın fazlasıyla haklı olduğunu öğrendim. Burada gece hayatı yok, şehirde konser ya da festival olmuyor, parkta oturup bira içsen bekçiler gelip sizi rahatsız ediyor, kızların burnu çok havada. Felsefe dersinde sırf dinsiz olduğumu belirttiğim için hoca ile bir sürtüşme yaşadık ve sınavlarımda da düşük not verdi ki felsefe konusunda eminim ki o hocadan bile daha donanımlıyımdır. Kısacası okuldan da şehirden de bıktım, sevmiyorum, sevemiyorum. Ben okulu 1 sene dondurup üniversite sınavına çalışsam dondurduğumda ücret öder miyim okula?

Ücreti ödüyorsun ve donduruyosun. Muhtemelen tam ücreti ödersin.
Özelde okudum bir arkadaşım maddi durumundan dolayı dondurcaktı bu şekilde yapmasını söylediler, oda okudugu 3 yılı hiçe sayıp kaydını komple sildirmişti...

Burada gece hayatı yok.
Nasıl yok? Bosna der susarım.

Şehirde konser ya da festival olmuyor.
Oluyor. Hem de düşündüğünden çok. Mesela yarın İlyas Yalçıntaş konseri var.

Parkta oturup bira içsen bekçiler gelip sizi rahatsız ediyor.
Bir şeyleri eksik anlatıyorsun gibi. Çünkü ben Konya'da bira içenleri gördüm ama bekçiler tarafından rahatsız edilenleri görmedim. Muhtemelen yalnızca 1 defa yaşadın.

Ayrıca toplu bir alanda beyni uyuşturan bir madde almak bile tehlikeliyken bunu çocukların oyun oynadığı bir alanda veya geceleyin yapmanın ne kadar tehlikeli olduğunu sen düşün.

Felsefe dersinde sırf dinsiz olduğumu belirttiğim için hoca ile bir sürtüşme yaşadık.
Neden bunu belirtme ihtiyacı duydun? Nerede ne söyleneceğini bilmiyorsun demek.

Sınavlarımda da düşük not verdi.
Muhtemelen mağduriyeti oyunuyorsun. Madem hoca sırf dinsizsin diye düşük not verdi, itiraz et. Kağıdına bakmak iste. Olmadı, gerekli mercilere bildir. Eğer bunları yapmadıysan demek ki o notu hak etmişsin demektir.

Felsefe konusunda eminim ki o hocadan bile daha donanımlıyımdır.
Doktorasını yapıp Profesör olmuş, uluslararası hakemli makaleler yazmış birisinden daha donanımlı olduğunu iddia edecek kadar egolusun.

Kızların burnu çok havada.
Kızların değil de belki senin burnun havadadır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı