Özel versiyon GTX970 hakkında

Nvidia' nın renklerini kullanıyor diye biliyorum. Ama bence gereksiz. Gaming modelini almalısınız.

Arasında bildiğim tek fark bellek hızı 10mhz daha fazla.

Nvidia' nın renklerini kullanıyor diye biliyorum. Ama bence gereksiz. Gaming modelini almalısınız.
Dikkatinizden kaçmış olsa gerek, bu ekran kartı da Gaming sınıfında. 100ME, 100 Milllion Edition'ın kısaltması, 100 Milyon ürün çıkarmasından dolayı böyle bir model ismi konulmuş.

Teşekkürler, 200TL fazladan vermeye değmez o zaman.
Aradaki fark 200 TL değil 64 TL, o fiyatları verebilecek birisi için pek önemli olmayan ayrtıntı. 64 TL ile yeşil renkli bir ekran kartım olsun diyenleri cezbedecektir.

Dikkatinizden kaçmış olsa gerek, bu ekran kartı da Gaming sınıfında. 100ME, 100 Milllion Edition'ın kısaltması, 100 Milyon ürün çıkarmasından dolayı böyle bir model ismi konulmuş.

Teşekkürler, 200TL fazladan vermeye değmez o zaman.
Aradaki fark 200 TL değil 64 TL, o fiyatları verebilecek birisi için pek önemli olmayan ayrtıntı. 64 TL ile yeşil renkli bir ekran kartım olsun diyenleri cezbedecektir.

Eğer ikisinide beğendiyseniz görüntü olarak plakalı olanı tercih etmenizi tavsiye ederim.

Gaming modelinden farkı; backplate olması, biraz daha ağır olması, yanında mouse pad hediyesi ve 7010 MHZ bellek hızına sahip olmasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…