Özel Yapılandırmalı ve i9 İşlemcili iMac, M1 İşlemcili iMac’i Geçti

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Core i9 21.5 İnç iMac

Apple M1 işlemcili 24 inç iMac, özel yapım Core i9 21.5 İnç iMac ile karşı karşıya geldi. Apple M1 işlemci bulunan yeni 24 inç iMac başarılı bir performans sergilese de önceki nesil 21,5 inç ‌‌iMac‌‌‘i Intel Core i9 işlemci ile yükseltmenin benzer ve hatta daha iyi performans gösterebileceği ortaya çıktı. Yeni 24 inç iMac, yerini […]

Devamı: Özel Yapılandırmalı ve i9 İşlemcili iMac, M1 İşlemcili iMac’i Geçti
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Fiyat olarak i9'lu olanın toplam maliyeti daha ucuz 🙂
Okurken görmemiştim siz diyince bir daha baktım gördüm 😁 Burada Apple üçkağıt yapmış. Baz modelin soğutması pek sağlam değil ki neden böyle bir şey yaptıkları az çok belli oluyor. Kimse minik farklar için 200 dolar ek vermezdi. Olan yine kullanıcıya oluyor. Ayrıca ben olsam o yükseltme mevzusuna pek girişmezdim. LTT'nin bir videosunu izlemiştim ekranı kırıyorlardı yanlışlıkla ama parayla bile tamir etmeme gibi bir saçmalığa giriyordu Apple. Neyse ben hâlâ Arm kısmını savunuyorum keşke Windows alternatifleri de görsek 😃

M1 güzel bir işlemci. Şimdilik böyle karşılaştırmaları çok görebiliriz. Ama ileride kimse M2(veya daha sonraki modele) yaklaşamaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı