Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 28 Ağustos 2020 #21 Kryptonian dedi: Vücüdümü 1 saniye içerisin de isitabilmek. (Ciddiyim.) Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim U serisi işlemciler çok ısınmıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kryptonian dedi: Vücüdümü 1 saniye içerisin de isitabilmek. (Ciddiyim.) Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim U serisi işlemciler çok ısınmıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 28 Ağustos 2020 #23 Forque dedi: Gözlerimi titretebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de yapabiliyorum bunu. Bu da özel yetenek sayılır mı ki?
Forque dedi: Gözlerimi titretebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de yapabiliyorum bunu. Bu da özel yetenek sayılır mı ki?
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2020 #24 Böyle gülüp eğleniyoruz ama ciddiyim yapabiliyorum.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 28 Ağustos 2020 #25 Ben bilgisayarı bilgisayara dokunmadan kapatabiliyorum. Sistem çalışırken prizdeki kabloyu fişden çekip sistemi kapatabiliyorum.
Ben bilgisayarı bilgisayara dokunmadan kapatabiliyorum. Sistem çalışırken prizdeki kabloyu fişden çekip sistemi kapatabiliyorum.
Forque Hectopat Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 64 28 Ağustos 2020 #26 AntenOS dedi: Ben de yapabiliyorum bunu. Bu da özel yetenek sayılır mı ki? Genişletmek için tıkla... Çevremdeki kimse yapamıyor sadece abim yapabiliyor. Okulumdaki herkesi neredeyse tanıyordum sadece 1 kişi yapabiliyor.
AntenOS dedi: Ben de yapabiliyorum bunu. Bu da özel yetenek sayılır mı ki? Genişletmek için tıkla... Çevremdeki kimse yapamıyor sadece abim yapabiliyor. Okulumdaki herkesi neredeyse tanıyordum sadece 1 kişi yapabiliyor.
ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 28 Ağustos 2020 #27 Dr strange gibi portal açabiliyorum.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 28 Ağustos 2020 #28 Rainbow Six Siege oynarken hep ilk ölüyorum. Özel yeteneğim bu.
_Gökbörü Hectopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 295 Çözümler 3 28 Ağustos 2020 #29 Çok argoya kaçabilir ama aklıma direkt eskilerden bir video gelmişti, belki bilen çıkar. "Osurmadan dışkılayabiliyorum."
Çok argoya kaçabilir ama aklıma direkt eskilerden bir video gelmişti, belki bilen çıkar. "Osurmadan dışkılayabiliyorum."
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Ağustos 2020 #30 Olmaz olur mu? Windows'u orijinal kullanıyorum .