Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 28 Ağustos 2020 #31 _Gökbörü dedi: Çok argoya kaçabilir ama aklıma direkt eskilerden bir video gelmişti belki bilen çıkar. "Ossurmadan sıçabiliyorum. " Ahahah Genişletmek için tıkla... Şimdi de daha bir yetenek kazanacaksınız. "Ücretsiz tatile çıkarak" Ahaha
_Gökbörü dedi: Çok argoya kaçabilir ama aklıma direkt eskilerden bir video gelmişti belki bilen çıkar. "Ossurmadan sıçabiliyorum. " Ahahah Genişletmek için tıkla... Şimdi de daha bir yetenek kazanacaksınız. "Ücretsiz tatile çıkarak" Ahaha
_Gökbörü Hectopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 295 Çözümler 3 28 Ağustos 2020 #32 Trieetz dedi: Şimdi de daha bir yetenek kazanacaksınız. "Ücretsiz tatile çıkarak" Ahaha Genişletmek için tıkla... Uygun görmezse sansürler veya siler dostum sokak ağızı söylemler hakaret değildir aradaki fark var biri hakaret biri deyiş biçimi farklılığıdır, şöyle mı deseydim "Gazımı çıkarmadan büyük abdestimi yapabiliyorum" ?
Trieetz dedi: Şimdi de daha bir yetenek kazanacaksınız. "Ücretsiz tatile çıkarak" Ahaha Genişletmek için tıkla... Uygun görmezse sansürler veya siler dostum sokak ağızı söylemler hakaret değildir aradaki fark var biri hakaret biri deyiş biçimi farklılığıdır, şöyle mı deseydim "Gazımı çıkarmadan büyük abdestimi yapabiliyorum" ?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 28 Ağustos 2020 #33 Bir şeyleri yan bakarak bile bozabiliyorum. Boza boza tamir etmeyi öğrendim.
F FurkanAk19 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 829 28 Ağustos 2020 #34 Türkiye'de hayatta kalabiliyorum.
Üfler Hectopat Katılım 8 Nisan 2019 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer KKTC 28 Ağustos 2020 #35 Kullaklarımı ve burun deliklerimi oynatabiliyorum. Sürprizbozan: En özel yeteneğim Geğirerek şarkı söyleyebiliyorum.
Kullaklarımı ve burun deliklerimi oynatabiliyorum. Sürprizbozan: En özel yeteneğim Geğirerek şarkı söyleyebiliyorum.
WTC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 4.831 Çözümler 20 28 Ağustos 2020 #36 Geğirerek "Türkiye Büyük Millet Meclisi" diyebiliyorum! Şaka şaka
Üfler Hectopat Katılım 8 Nisan 2019 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer KKTC 28 Ağustos 2020 #37 WTC dedi: Geğirerek "Türkiye Büyük Millet Meclisi" diyebiliyorum! Şaka şaka Genişletmek için tıkla... Onu ben derim.
WTC dedi: Geğirerek "Türkiye Büyük Millet Meclisi" diyebiliyorum! Şaka şaka Genişletmek için tıkla... Onu ben derim.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 28 Ağustos 2020 #38 Böyle konuların çoğuna bu videoyu atıyorum kendi konuma atmazsam olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Böyle konuların çoğuna bu videoyu atıyorum kendi konuma atmazsam olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.678 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2020 #39 Gerçekçi kuş sesi çıkarmak.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 28 Ağustos 2020 #40 Parti Şapkası dedi: Gerçekçi kuş sesi çıkarmak. Genişletmek için tıkla... Bunu çıkartırken uçana kadar inanmam.
Parti Şapkası dedi: Gerçekçi kuş sesi çıkarmak. Genişletmek için tıkla... Bunu çıkartırken uçana kadar inanmam.