Özel yurtta internetin bazı sitelere girmemesi aşılabilir mi?

Lovikanda

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, üniversite için yurtta kalıyorum fakat internet Steam ve bilimum bu tarz sitelere girmiyor, özel bir yazılımla korunuyor bu sitelerden. Bunu başımı yakmadan önleyebileceğim bir çözümü var mıdır?

VPN ile deneyin

Proton VPN kullanıp uçarsınız. Ki bazı yurtlarda hız sınırı da var. Son yurdumda vpn ile hızım da artmıştı

VPN çalışmıyor hocam zibilyon tane farklı VPN denedim, fortinent adlı uygulama izin vermiyor siteye girişe hâlâ.

Windscripe VPN, Turbo VPN, Proton VPN
VPN çalışmıyor hocam zibilyon tane farklı vpn denedim , Fortinent adlı uygulama izin vermiyor siteye girişe hâlâ.

Secure VPN'de tavsiye ederim.
VPN çalışmıyor hocam zibilyon tane farklı vpn denedim , Fortinent adlı uygulama izin vermiyor siteye girişe hâlâ.

Örneğin touch VPN kurup girebilirsiniz.

Proton VPN kullanıp uçarsınız. Ki bazı yurtlarda hız sınırı da var. Son yurdumda vpn ile hızım da artmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…