Özelde iş imkanı fazla olan 2 yıllık bölüm tavsiyesi

oblomovv

Hectopat
Makaleler
1
Halihazırda 4 yıllık üniversite mezunu olduğum için 2 yıllık bölüm bitirirsem KPSS ile atanamıyorum. O yüzden özelde iş imkanının fazla olduğu 2 yıllık bölüm önerileriniz var mı?

Özel mi devlet mi anlamadım ?

2 Yıllık bölümler genelde işe yaramıyor diye biliyorum ben.

Ozel sektor anlaminda diyor.

Özel mi devlet mi anlamadım?

Bu arada bolum oneremem ama sinavsiz ikinci universite kapsaminda TR'de 4 uni de acik ogretim uzaktan egitim ile bazi bolumleri okuyabilirsiniz. Belki bilmiyorsunuzdur diye soyleyeyim dedim. Kayitlari sanirim su an hala deva etmekle sure bitimine yaklaşıyoruz. Sahsen ben sinavsiz ikinci uni ile Anadolu uni bilgisayar programcılığı yazmayı düşünüyordum ama zaten orada ogrenecegimi bir sekilde internette arastirarak orenirim diyerek vazgectim. Yari donemlik harc ucretleri, bolumden Bolume degismekle beraber, genelde 1600 kusur lira. Tercih sizin, bol sans.

Geçti hocam o kaçırdım şu an ek tercihte 2 yıllık bir yer yazmayı düşünüyorum masa başı özelde iş bulma imkanım olabilecek

Geçti hocam o kaçırdım şu an ek tercihte 2 yıllık bir yer yazmayı düşünüyorum masa başı özelde iş bulma imkanım olabilecek.

Sanirim YKS puani ile açık öğretim'e kaydin vakti gecti ancak universite ogrencilerinin ve mezunlarinin basvurabilecegi "sinavsiz ikinci universite" ile açık öğretime kayit hala devam ediyor. İsterseniz gorseldeki üniversitelerin lisans (sadece lisans mezunları/öğrencileri) veya ön lisans (hem lisans hem ön lisans mezunları/ogrencileri) bolumlerine tercihte bulunabilirsiniz. Boylelikle bu dort universitede yazilim ile alakali bir bolum oldugunu dusundugum "bilgisayar programciligi" veya bazi universitelerdeki "web tasarim ve gelistirme" gibi bolumlere kayit olabilirsiniz. İsterseniz hem yazilim hem isletme karisik bir bolum ola "yonetim bilisim sistemleri" bolumunu de (lisans Bolume kayit sartlarini sagliyorsaniz) basvurabilirsiniz. Bol sans.
Kaynak: acikogretim fakultesi (aof) - youtube

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230913_212845.jpg
    261 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…