Özelden görüşme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

system.can

Hectopat
Daha fazla  
Uzun süre önce indirmediyseniz güncel sürümdür. 1607 sürümü. Iso dosyasının içini sıkıştırma programıyla çıkarıp setup.exe çalıştırarak otomatik olarak seçilen ayarları koruma seçeneği ile yükseltme yapabilirsiniz.
Sizinle özelden görüşme şansım var mı?

Burdan verin email adresinizi. Svchost sorunu yaşıyorsunuz. O sorun için öncelikle yıldönümü güncellemesini yapın. Çünkü arkaplanda siz farkında olmadan 4gb yıldönümü güncellemesi indiriliyor olabilir. Ayrıca svchost altında interneti sömüren şey güncellemeler olabilir. Mağazadaki uygulamaların güncelleştirilmesi de dahil. Mağazadan ayarlara girip otomatik güncelleştirmeleri kapatın. Ayrıca sistem güncellemelerinin bant genişliğini de kısıtlayabilirsiniz.

Aslında burayı kirletmeye gerek yok bence Recep abi kızmasın :)

Gpedit.msc çalıştırdıktan sonra bilgisayar yapılandırması>yönetim şablonları>ağ>arka plan akıllı aktarım hizmeti>bıts tarafından kullanılan ağ bant genişliği aktif hale getirin ve değerleri girin. Bu siteden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

İnternet hızınızı biraz olsun arttırmak ister misiniz? | MEDYATİK BLOG

Yaşadığınız sorunlar bunlarsa Teamviewer üzerinden de yardımcı olabilirim.

Gpedit.msc çalıştırdıktan sonra bilgisayar yapılandırması>yönetim şablonları>ağ>arka plan akıllı aktarım hizmeti>bıts tarafından kullanılan ağ bant genişliği aktif hale getirin ve değerleri girin. Bu siteden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

İnternet hızınızı biraz olsun arttırmak ister misiniz? | MEDYATİK BLOG

Yaşadığınız sorunlar bunlarsa Teamviewer üzerinden de yardımcı olabilirim.
E-mail üzerinden bana ulaşırsanız skype bilgilerimi verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı