"Özeldosyalar.exe" dosyasından virüs bulaştı

lusie

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, USB'mde özel dosyalar.exe diye bir dosya vardı yanlışlıkla açtım Defender uyarı verdi direkt virüs galiba. Ne yapacağım?

Merhaba, USB'mde özel dosyalar.exe diye bir dosya vardı yanlışlıkla açtım Defender uyarı verdi direkt virüs galiba. Ne yapacağım?

Herkes der ben gene diyiyim. Kaspersky + Malwarebytes + Windows tam tarama. Defender'in veridği uyarının ekran görüntüsünü atar mısın bir de?

Herkes der ben gene diyiyim. Kaspersky + Malwarebytes + Windows tam tarama. Defender'in veridği uyarının ekran görüntüsünü atar mısın bir de?

Özeldosyalar.exe diyor şu an Defender ile tam tarama yapıyorum çevrimdışı tarama yeniden başlattı şu an Kaspersky ile tarama yapsam yeter mi sadece ya da format mı atayım?

Defender virüsü karantinaya aldık diyor zaten açılmadı dosya virüslü olabileceği için engellendi diyor

Eğer eminseniz internette musallat.exe kaldırma toolları olduğunu hatırlıyorum.

Yapıcağını düşünüyorum. Şimdi bana hiç bulaşmadı o yüzden bilmiyorum musallat nasıl kaldırılır falan. YouTube'dan bakmanızı tavsiye ederim. USB'yi biçimlendirdikten sonra Kaspersky ile tarayın. Ondan sonra son bir Windows tam tarama ile tarayın. Virüs bulamazsa format atmanıza gerek yok. Tabii virüs dediğiniz gibi musallat.exe'yse.

Kesin musallat exe hocam zaten akıllı tahtaya takılmıştı bi kardeşim takmıştı okulda onun dışında başka biryere girmedi 2011 tarihli dosya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…