Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 8 Ağustos 2020 #1 Dünden beridir üstünde çalışıyorum, dün ilk versiyonu yayınlamıştım şimdi de daha fazla özelleştirme seçeneği ekleyen bir güncelleme yayınladım. Üstünde çalışmaya devam ediyorum. Özelleştirilebilir Logo: Steam Workshop::Customizable Assassin's Creed Valhalla Logo Yüksek Çözünürlüklü Eivor (4K): Steam Workshop::Assassin's Creed Valhalla 4K Duvar Kağıtları Wallpaper Engine İçindir. Son düzenleme: 8 Ağustos 2020
Dünden beridir üstünde çalışıyorum, dün ilk versiyonu yayınlamıştım şimdi de daha fazla özelleştirme seçeneği ekleyen bir güncelleme yayınladım. Üstünde çalışmaya devam ediyorum. Özelleştirilebilir Logo: Steam Workshop::Customizable Assassin's Creed Valhalla Logo Yüksek Çözünürlüklü Eivor (4K): Steam Workshop::Assassin's Creed Valhalla 4K Duvar Kağıtları Wallpaper Engine İçindir.
whywouldnt? Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 1.544 Çözümler 2 Yer Linkin Park 8 Ağustos 2020 #2 Ctvxn dedi: Dünden beridir üstünde çalışıyorum, dün ilk versiyonu yayınlamıştım şimdi de daha fazla özelleştirme seçeneği ekleyen bir güncelleme yayınladım. Üstünde çalışmaya devam ediyorum. Dilerseniz deneyebilirsiniz: Steam Workshop::Customizable Assassin's Creed Valhalla Logo Eğer bu hoşunuza gittiyse 4K bir duvar kağıdı çalışmam daha var: Steam Workshop::Assassin's Creed Valhalla 4K Eki Görüntüle 634056 Eki Görüntüle 634057 Eki Görüntüle 634060 Eki Görüntüle 634055 Genişletmek için tıkla... İlki çok güzel olmus hocam.
Ctvxn dedi: Dünden beridir üstünde çalışıyorum, dün ilk versiyonu yayınlamıştım şimdi de daha fazla özelleştirme seçeneği ekleyen bir güncelleme yayınladım. Üstünde çalışmaya devam ediyorum. Dilerseniz deneyebilirsiniz: Steam Workshop::Customizable Assassin's Creed Valhalla Logo Eğer bu hoşunuza gittiyse 4K bir duvar kağıdı çalışmam daha var: Steam Workshop::Assassin's Creed Valhalla 4K Eki Görüntüle 634056 Eki Görüntüle 634057 Eki Görüntüle 634060 Eki Görüntüle 634055 Genişletmek için tıkla... İlki çok güzel olmus hocam.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #3
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.667 Makaleler 1 Çözümler 11 8 Ağustos 2020 #4 2 Ve 3'ü pek beğenmedim ama 1.sini çok beğendim. Şu anlık wallpapper Engine elimde yok ama 10TL yatırıp alınca bakacağım.
2 Ve 3'ü pek beğenmedim ama 1.sini çok beğendim. Şu anlık wallpapper Engine elimde yok ama 10TL yatırıp alınca bakacağım.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 8 Ağustos 2020 #6 Ubisoft fanboyu gibi oyunun logosunu masaüstümde görmek istemem ama yine de eline sağlık.
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 8 Ağustos 2020 #7 whywouldnt? dedi: İlki çok güzel olmus hocam. Genişletmek için tıkla... İkisi de içinde, istediğinizi istediğiniz animasyonlarla kullanabilirsiniz. Yeni güncellemelerle beraber daha da fazla özelleştirme seçeneği sunmayı planlıyorum.
whywouldnt? dedi: İlki çok güzel olmus hocam. Genişletmek için tıkla... İkisi de içinde, istediğinizi istediğiniz animasyonlarla kullanabilirsiniz. Yeni güncellemelerle beraber daha da fazla özelleştirme seçeneği sunmayı planlıyorum.
Beypazarı Maden Suyu Decipat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 927 Yer 6'lı Beypazarı Paketi Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #8 Hocam elinize sağlık mükemmel olmuş.
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 8 Ağustos 2020 #9 Wallpaper engine yazsaydınız keşke..
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 8 Ağustos 2020 #10 Monolova dedi: Wallpaper engine yazsaydınız keşke.. Genişletmek için tıkla... Başlıkta belirtmiştim ancak moderatörler sağolsun kaldırmışlar. Edit: Konuyu düzenleyip yazdım.
Monolova dedi: Wallpaper engine yazsaydınız keşke.. Genişletmek için tıkla... Başlıkta belirtmiştim ancak moderatörler sağolsun kaldırmışlar. Edit: Konuyu düzenleyip yazdım.