Monitör aldım hocam sağ olun Samsung Odysey 2K 240Hz OLEDRAM'i 32 GB, anakartı B650M-R, SSD'i Lexar NM790 yap. Monitör de önerelim mi?![]()
GAMING-RX9070XT / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-RX9070XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
İncehesap gaming gecesini bekleyin ozaman.Monitör aldım hocam sağ olun Samsung Odysey 2K 240Hz OLED
Ayrıca NVdia kart istiyorum yine de sağ olun.
2TB ssd olduğu için öyle gözüküyor sanırım, ayrıca iyi bir kule tipi soğutucu varGüzel parçalar ama pahalı gibi sanki?
Biliyorum hocam ama yıllardır AMD kullanıcısı olarak nefret ettirdi kendinden artık,NVIDIA şart değilse 9070 XT ile çok daha iyi bir performans alırsınız bundan.
Sistem FreeDOS geliyor zaten hocam formatlamayı unutmayın derken? Ayrıca aynı fiyata mı 5070Ti aldınız, dediğinizden hiç bir şey anlamadım?Aynısının 5070Ti modelini aldım,sistem gelince formatlamayı unutmayın.
Gravix 5A'nın 5070 Ti modelini almış.Sistem FreeDOS geliyor zaten hocam formatlamayı unutmayın derken? Ayrıca aynı fiyata mı 5070Ti aldınız, dediğinizden hiç bir şey anlamadım?
Büyük ihtimal RX 5000-6000 seri GPU kullandınız, artık driver sorunu çözüldü. FSR, DLSS seviyesine ulaşıyor git gide.Biliyorum hocam ama yıllardır AMD kullanıcısı olarak nefret ettirdi kendinden artık,
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.