exu
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, bütçem kasa ve monitör için toplam 3000 TL, İtopya'nın yeni çıkardığı sistem çok hoşuma gitti ama monitör de alabilmek için bazı parçaların daha ucuzlarını seçtim.
Sistem bu şekilde;
Toplam 3000 TL tutuyor.
Kasayla birlikte gelen 500W PSU bu sistem için yeterli mi?
3000 TL gibi bir fiyata monitör dahil daha iyi bir sistem toplanabilir mi?
Bir de iki ya da üç hafta daha beklersem hazır sistemi değiştirmeden monitörle birlikte alabileceğim ama sistemin satışının o zamana kadar durmasından korkuyorum. Bir daha böyle bir fiyata böyle bir sistem bulabilir miyim bilmiyorum piyasayı bir süredir takip edemiyorum ama forumda okuduğum kadarıyla çoğu kişinin "bu fiyata iyi bir sistem" yazdığını gördüm. Bu konu hakkında da görüş ve yorumlarınızı merak ediyorum.
Cevaplarını merak ettiğim sorular bunlar ve bu sorular dışında yorumlarınız varsa duymak isterim, şimdiden teşekkür ederim
Sistem bu şekilde;
Toplam 3000 TL tutuyor.
Kasayla birlikte gelen 500W PSU bu sistem için yeterli mi?
3000 TL gibi bir fiyata monitör dahil daha iyi bir sistem toplanabilir mi?
Bir de iki ya da üç hafta daha beklersem hazır sistemi değiştirmeden monitörle birlikte alabileceğim ama sistemin satışının o zamana kadar durmasından korkuyorum. Bir daha böyle bir fiyata böyle bir sistem bulabilir miyim bilmiyorum piyasayı bir süredir takip edemiyorum ama forumda okuduğum kadarıyla çoğu kişinin "bu fiyata iyi bir sistem" yazdığını gördüm. Bu konu hakkında da görüş ve yorumlarınızı merak ediyorum.
Cevaplarını merak ettiğim sorular bunlar ve bu sorular dışında yorumlarınız varsa duymak isterim, şimdiden teşekkür ederim
Son düzenleyen: Moderatör: