Nocomment00 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, sanal makinelarımda kullanmak için minimum miktarda RAM kullanan, çoğu özelliği kapatılmış Windows ISO'su arıyorum. Bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim. Windows 7, Windows 10, Windows 8 fark etmez.
Arkadaşlar, sanal makinelarımda kullanmak için minimum miktarda RAM kullanan, çoğu özelliği kapatılmış Windows ISO'su arıyorum. Bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim. Windows 7, Windows 10, Windows 8 fark etmez.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 25 Haziran 2021 #2 Windows 10 LTSC ve Windows 8.1 Embbedded sürümlerini bi bakın derim forumda.
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 25 Haziran 2021 #3 Windows'un kendi dağıtmadığı dağıtımları kullanmamazını şiddetle tavsiye ederim.
rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #4 Batuhandn dedi: Windows'un kendi dağıtmadığı dağıtımları kullanmamazını şiddetle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sanal makinelerimde kullanacağım demiş. Olumsuz öneri vermek yerine arkadaşın istediği öneriyi vermeniz daha uygun olur.
Batuhandn dedi: Windows'un kendi dağıtmadığı dağıtımları kullanmamazını şiddetle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sanal makinelerimde kullanacağım demiş. Olumsuz öneri vermek yerine arkadaşın istediği öneriyi vermeniz daha uygun olur.
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 25 Haziran 2021 #5 rbstsoul dedi: Arkadaş sanal makinelerimde kullanacağım demiş. Olumsuz öneri vermek yerine arkadaşın istediği öneriyi vermeniz daha uygun olur. Genişletmek için tıkla... Yine önermem , Windows'un kendi dışında ki dağıtımlarda güvenlik açığı vardır.
rbstsoul dedi: Arkadaş sanal makinelerimde kullanacağım demiş. Olumsuz öneri vermek yerine arkadaşın istediği öneriyi vermeniz daha uygun olur. Genişletmek için tıkla... Yine önermem , Windows'un kendi dışında ki dağıtımlarda güvenlik açığı vardır.
Nocomment00 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #6 Batuhandn dedi: Yine önermem, Windows'un kendi dışında ki dağıtımlarda güvenlik açığı vardır. Genişletmek için tıkla... İyi niyetin için teşekkür ederim fakat sanal makinede benim için riskin bir önemi yok. Silinen üye dedi: Windows 10 LTSC ve Windows 8.1 embbedded sürümlerini bir bakın derim forumda. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler inceleyeceğim şu anda bulabildiğimin en iyisi bu, siz kullanıyorsanız bu sürümü RAM kullanımı hakkında bilgi verir misiniz? Boşta iken. Dosya Ekleri mb.PNG 35 KB · Görüntüleme: 85
Batuhandn dedi: Yine önermem, Windows'un kendi dışında ki dağıtımlarda güvenlik açığı vardır. Genişletmek için tıkla... İyi niyetin için teşekkür ederim fakat sanal makinede benim için riskin bir önemi yok. Silinen üye dedi: Windows 10 LTSC ve Windows 8.1 embbedded sürümlerini bir bakın derim forumda. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler inceleyeceğim şu anda bulabildiğimin en iyisi bu, siz kullanıyorsanız bu sürümü RAM kullanımı hakkında bilgi verir misiniz? Boşta iken.
Taha24 Decapat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 625 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul, Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #7 Win 10 ApRa V2.rar By @261538.
Burak İsmail IŞIK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 1.133 Çözümler 4 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2021 #8 Xp istersen FLP var bir de ben Windows7 Lite diye bir şey bulmuştum araştır istersen.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 26 Haziran 2021 #9 Windows Fundamentals for Legacy PC's olabilir çok çok eskiyse. Windows 7 Home Basic x86 bakabilirsin.
Windows Fundamentals for Legacy PC's olabilir çok çok eskiyse. Windows 7 Home Basic x86 bakabilirsin.
Nocomment00 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #10 Arkadaşlar herkese teşekkürler kendime göre bir şeyler buldum.