yesnt Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 513 Çözümler 1 Yer Çukurova, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #1 Bu sistemlerde gözle görülür performans artışı oluyor mu acaba? Denemek istiyorum ama çok fazla belgem var.
Bu sistemlerde gözle görülür performans artışı oluyor mu acaba? Denemek istiyorum ama çok fazla belgem var.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 26 Kasım 2023 #2 yesnt dedi: Bu sistemlerde gözle görülür performans artışı oluyor mu acaba? Denemek istiyorum ama çok fazla belgem var. Genişletmek için tıkla... FPS konusunda aşırı bir değişiklik olmuyor lakin eski sistemlerde akıcılık konusunda çok etkisi oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2023
yesnt dedi: Bu sistemlerde gözle görülür performans artışı oluyor mu acaba? Denemek istiyorum ama çok fazla belgem var. Genişletmek için tıkla... FPS konusunda aşırı bir değişiklik olmuyor lakin eski sistemlerde akıcılık konusunda çok etkisi oluyor.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 26 Kasım 2023 #3 Geçmeye değecek kadar FPS farkı olmuyor. Onun yerine eski Windows 10 sürümleri deneyebilirsiniz ben 2004 sürümünde daha akıcı bir oyun deneyimi yaşamıştım mesela.
Geçmeye değecek kadar FPS farkı olmuyor. Onun yerine eski Windows 10 sürümleri deneyebilirsiniz ben 2004 sürümünde daha akıcı bir oyun deneyimi yaşamıştım mesela.