VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 21 Ekim 2023 #1 9. sınıfa geçtim hoca işlediğimiz yere kadar özetini çıkarın dedi, ben çıkaramadım. Yani hastaneden dolayı çoğu yeri bilmiyorum. Sınıfta da çok arkadaşım yok vermediler. Kısaca metni özetleyen yapay zeka filan var mı?
9. sınıfa geçtim hoca işlediğimiz yere kadar özetini çıkarın dedi, ben çıkaramadım. Yani hastaneden dolayı çoğu yeri bilmiyorum. Sınıfta da çok arkadaşım yok vermediler. Kısaca metni özetleyen yapay zeka filan var mı?
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Ekim 2023 #2 ChatGPT'ye yazabilirsiniz.
1 170981 Gigapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 54 21 Ekim 2023 #4 ChatGPT ile yapın da hocanız direkt anlayıp sınıf önünde haşlasın sizi. Dostum okuyacaksın aklında kalanları yazacaksın o kadar zor bir şey değil bu.
ChatGPT ile yapın da hocanız direkt anlayıp sınıf önünde haşlasın sizi. Dostum okuyacaksın aklında kalanları yazacaksın o kadar zor bir şey değil bu.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 21 Ekim 2023 #5 170981 dedi: ChatGPT ile yapın da hocanız direkt anlayıp sınıf önünde haşlasın sizi. Dostum okuyacaksın aklında kalanları yazacaksın o kadar zor bir şey değil bu. Genişletmek için tıkla... Hoca eşref usta gibi bir telefon kullanıyor
170981 dedi: ChatGPT ile yapın da hocanız direkt anlayıp sınıf önünde haşlasın sizi. Dostum okuyacaksın aklında kalanları yazacaksın o kadar zor bir şey değil bu. Genişletmek için tıkla... Hoca eşref usta gibi bir telefon kullanıyor
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ekim 2023 #6 Aklında kalanları kısa kısa yaz o kadar.
Darlinnm Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 579 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #7 Okurken önemli bulduklarının altını çiz , sonra altını çizdiğin kelimeleri cümle haline getir. Bu şekilde kolay olur üstüne dolgun görünür.
Okurken önemli bulduklarının altını çiz , sonra altını çizdiğin kelimeleri cümle haline getir. Bu şekilde kolay olur üstüne dolgun görünür.
1 170981 Gigapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 54 21 Ekim 2023 #8 VolantMito dedi: Hoca eşref usta gibi bir telefon kullanıyor Genişletmek için tıkla... ChatGPT ile yaptığını anlamasına gerek yok senin kapasiteni bilen adam o yazıyı senin yazmadığını anlar.
VolantMito dedi: Hoca eşref usta gibi bir telefon kullanıyor Genişletmek için tıkla... ChatGPT ile yaptığını anlamasına gerek yok senin kapasiteni bilen adam o yazıyı senin yazmadığını anlar.
erenpvo38 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 115 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #9 VolantMito dedi: Hoca eşref usta gibi bir telefon kullanıyor Genişletmek için tıkla... Aklında kalanlar falan değil de metine bak şurayı yazıyım falan diye yaz işte kanka. 170981 dedi: ChatGPT ile yaptığını anlamasına gerek yok senin kapasiteni bilen adam o yazıyı senin yazmadığını anlar. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda sınıf demeyecek mi hocam bu nası yazı kendisi yazmamış falan diye. İllaki anlarlar
VolantMito dedi: Hoca eşref usta gibi bir telefon kullanıyor Genişletmek için tıkla... Aklında kalanlar falan değil de metine bak şurayı yazıyım falan diye yaz işte kanka. 170981 dedi: ChatGPT ile yaptığını anlamasına gerek yok senin kapasiteni bilen adam o yazıyı senin yazmadığını anlar. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda sınıf demeyecek mi hocam bu nası yazı kendisi yazmamış falan diye. İllaki anlarlar