lionex35 Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 453 Çözümler 1 21 Nisan 2025 #1 Şu tarz duvar kâğıtları arıyorum. ChatGPT'ye sorduğumda saçma saçma şeyler çıkarıyor. Nasıl eşsiz duvar kâğıdı üretebilirim.
Şu tarz duvar kâğıtları arıyorum. ChatGPT'ye sorduğumda saçma saçma şeyler çıkarıyor. Nasıl eşsiz duvar kâğıdı üretebilirim.
Anydactly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 1.039 Çözümler 1 21 Nisan 2025 #2 Sora'yı deneyin derim. Diğer insanların yaptıkları da güzel, sizde yaptirabilirsiniz
lionex35 Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 453 Çözümler 1 22 Nisan 2025 #3 Anydactly dedi: Sora'yı deneyin derim. Diğer insanların yaptıkları da güzel, sizde yaptirabilirsiniz Genişletmek için tıkla... denedim hocam daha iyi ama başarılı yapamadı belki ben becerememişimdir teşekkürler
Anydactly dedi: Sora'yı deneyin derim. Diğer insanların yaptıkları da güzel, sizde yaptirabilirsiniz Genişletmek için tıkla... denedim hocam daha iyi ama başarılı yapamadı belki ben becerememişimdir teşekkürler