Gülerlerse sende gül,onların işi gücü dalga geçmek.Sende dahil olursan senle dalga geçmekten vazgeçerler ve başkasına geçerler.Sende dahil ol derken milletle dalga geç demiyorum,kendi fotoğraflarına gül.
Yaşımdan dolayı gym gibi yerlerde garipsenmez miyim? Şu yaşlarda boyumu kurtarmaya çalışıyorum. Bir de bu yüzden ağırlığa çok girmiyorum 161 Cm'yim 180 olana kadar daha çok dambılla çalışmayı düşünüyorum. Babamında boş vakti olmuyor onunla gitmeyi düşünsem.
Kendinizden ve ailenizden çekinmenize neden olan şey nedir? Aksine bir başkasının ailesinden biriyle dalga geçecek kadar küçülmüş insanın aklından ve zeka seviyesinden şüphe ederim. Sizi siz yapan şeylere yönelin ilhamlarınız ve yetenekleriniz sizi birey yapacaktır. Başkalarının ne düşündüğünün önemi yok. Babanızdan takdir görmeniz için onun istediğini de yapmak zorunda değilsiniz. Kendinizi ancak kendiniz olabilirseniz kanıtlayabilirsiniz. Hayatınıza başkaları ne istiyor diye yön vermeyin. Kendinizi sorular sorun ben şu an mutlu muyum? Ben şuan ne istiyorum? Beni ne mutlu eder? Ve tutkularınızın peşinden gitmekten korkmayın, hata yapmaktan korkmayın. Kimse her şeyde mükemmel değildir. Dışarda birçok kusuru olan bir sürü insan geziyor. Onlardan ibret alın tarihten ders çıkarın.
Yaşımdan dolayı gym gibi yerlerde garipsenmez miyim? Şu yaşlarda boyumu kurtarmaya çalışıyorum. Bir de bu yüzden ağırlığa çok girmiyorum 161 Cm'yim 180 olana kadar daha çok dambılla çalışmayı düşünüyorum. Babamında boş vakti olmuyor onunla gitmeyi düşünsem.