Özgüven nasıl kazanılır?

Hayattaki tek hedefim hayalimdeki motora ve arabaya sahip olmak.

Hayattaki tek hedefim hayalimdeki motora ve arabaya sahip olmak.
Nesnelere&objelere bir şekilde kavuşabilirsiniz bunlar o kadar ön planda değildir. Siz şahsınızda hangi meziyetlere sahip olmanız gerektiğini hayal edin. Bu bir müzik aleti çalmak olabilir, teknolojiden anlamak olabilir ya da ne biliyim çok iyi konuşma yapıyorsunuzdur mesela dış görüntünüz harika olmasa bile insanları etkiniz altına alabilirsiniz. Mesela Okan Bayülgen gibi. İlerde iyi bir motorcu olmak hedefiniz varsa evet işte o motor size hizmet eder. Ancak bunları düşünmüyorsanız istediğiniz şeylere sahip olsanız da bir süre sonra anlamsız hale gelecektir.

Son düzenleme:

Toksik ile toksik olacaksın ben öyle yendim.

Toksik ile toksik olacaksın ben öyle yendim.

Yarın Türkçe sınavıda olduğu için arada kaynar gibi. Umarımda öyle olur. Ondan sonra uzun vadeli çözüm için uğraşacağım durumda sorularım olursa tekrar konu açarım herkese teşekkürler.

Gsb'lerde bedava boks kursları oluyor. Bunlara kesinlikle katıl ve akışına bırak. Takıntıdan kurtulamıyorsan bırak oyuncağın olsun. Stresi boksa yönlendir çok çalış.

Bende aynısı yasadım özgüve eksikliğini sadece kendini ve aileni sev her türlü kırmızı cizgin olsun her zaman SS al ögretmenine söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…