8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 19 Mayıs 2021 #21 Kaslı adamsın git başka güzel kız bul senin için çok kolay, ben hayatımda kız eli tutmadım senin gibi kaslı olsaydım keşke.
Kaslı adamsın git başka güzel kız bul senin için çok kolay, ben hayatımda kız eli tutmadım senin gibi kaslı olsaydım keşke.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 19 Mayıs 2021 #22 Unutamayacaksın Bunu anla önce. Aklına getirme, Onu hatırlatan her şeyi sil. Müzik, Eşya veya ne varsa. Zamana bırak
Unutamayacaksın Bunu anla önce. Aklına getirme, Onu hatırlatan her şeyi sil. Müzik, Eşya veya ne varsa. Zamana bırak
DI4BLO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.791 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #23 453476 dedi: Unutamayacaksın Bunu anla önce. Aklına getirme, Onu hatırlatan her şeyi sil. Müzik, Eşya veya ne varsa. Zamana bırak Genişletmek için tıkla... Cidden unutulmuyor. Onu unutmaya çalışırken daha çok aklıma geldiğini fark ettim. Bu yüzden akışına bırakmaya karar verdim. Bensiz mutluysa öyle kalsın, ben alıştım sayılır.
453476 dedi: Unutamayacaksın Bunu anla önce. Aklına getirme, Onu hatırlatan her şeyi sil. Müzik, Eşya veya ne varsa. Zamana bırak Genişletmek için tıkla... Cidden unutulmuyor. Onu unutmaya çalışırken daha çok aklıma geldiğini fark ettim. Bu yüzden akışına bırakmaya karar verdim. Bensiz mutluysa öyle kalsın, ben alıştım sayılır.