Özürlü devamsızlık 20'yi geçerse sınıfta kalınır mı?

Equ777

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi özürlü devamsızlığım 23 ve özürsüz devamsızlığım 2 özürlü devamsızlığım 20'yi geçtiği için sınıfta kalır mıyım? 11. sınıftayım.

Merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi özürlü devamsızlığım 23 ve özürsüz devamsızlığım 2 özürlü devamsızlığım 20'yi geçtiği için sınıfta kalır mıyım? 11. sınıftayım.

Ailenle gidip özürsüz devamsızlıkları özürlüye aldırabilirsin ancak 30 günü geçirme 30 gün geçtikten sonra af çıkmazsa sınıfta kalırsın. Edit: Yanlış anlamışım özürlü devamsızlığın 23 günmüş o sıkıntı yaratmaz bir şey yapmana gerek yok ancak dediğim gibi 30 günü geçmesin toplamı.

Şu an tam 30 gündeyim ben. En ufak hatada sınıfta kalabilirim. Bizim sınıftakilerde 30 günü çoktan geçirenler bulunuyor ama devam ediyorlar gelmeye. Af çıkma ihtimalini düşünerek sanırım. Çıkmazsa kalacaklar herhalde, tam bilmiyorum.

Hayır. Toplamı veya özürsüzü önemli. İki şart var. Birisini ihlal etmen sınıf tekrarı için yeterli.
Özürsüz devamsızlık 10 veya altı olmalı. Toplam devamsızlık 30 veya altı olmalı.

İnsanlar ilkiyle ikinciyi birleştirip özürlü devamsızlık 20 olmalı diye çıkarım yapıyor, yanlış.

Yanlış bilgi
Şimdii evet 30 u geçerse toplam kalırsın.
9. Sınıf 94 gün devamsızlıkla geçtim.
11. Sınıf 82 gün devamsızlıkla geçtim.
12. Sınıf 130 gün devamsızlıkla geçtim.
Pek inanmıyorum o yüzden sistemin işlediğine. Sürekli af çıkıyor.

Sosyal dışı link paylaşmak yasak hocam, özellikle de sağı solu reklamdan cihazı kastıran sitelerin.

Şimdii evet 30'u geçerse toplam kalırsın.
9. sınıf 94 gün devamsızlıkla geçtim.
11. sınıf 82 gün devamsızlıkla geçtim.
12. sınıf 130 gün devamsızlıkla geçtim.

Benim arkadaş 8. sınıfta hiç okula gelmedi sınavlara da 1 ay sonra girdi hep sonradan yine de bir şekilde geçirdiler dediğiniz gibi sadece kağıt üzerinde olan bir kural çoğu okul geçiriyor.

Şimdii evet 30 u geçerse toplam kalırsın.
9. Sınıf 94 gün devamsızlıkla geçtim.
11. Sınıf 82 gün devamsızlıkla geçtim.
12. Sınıf 130 gün devamsızlıkla geçtim.

Sosyal dışı link paylaşmak yasak hocam, özellikle de sağı solu reklamdan cihazı kastıran sitelerin.
Biz boşuna okula gitmişiz 😀

Ankara Gazi Anadolu mezunuyum, bu devamsızlık hakları her sene olmadı 2 senede bir değişir. Müdür, müdür yardımcısı vs. ye gidip yönetmeliği isteyeceksin, devamsızlık bölümünü açıp okuyacaksın.

Böyle her sene devamsızlık maksimum 25 se 25, 30 sa 30 şeklinde suyunu çıkarana kadar sündürüp bitirdim. İnternetteki haberlere falan güvenme.

Hayır. Toplamı veya özürsüzü önemli. İki şart var. Birisini ihlal etmen sınıf tekrarı için yeterli.
Özürsüz devamsızlık 10 veya altı olmalı. Toplam devamsızlık 30 veya altı olmalı.

İnsanlar ilkiyle ikinciyi birleştirip özürlü devamsızlık 20 olmalı diye çıkarım yapıyor, yanlış.
Bende o mantıkla yaptım devamsızlıkları raporları hocalar bunu böyle düşünüyor

İ
Ankara Gazi Anadolu mezunuyum, bu devamsızlık hakları her sene olmadı 2 senede bir değişir. Müdür, müdür yardımcısı vs. ye gidip yönetmeliği isteyeceksin, devamsızlık bölümünü açıp okuyacaksın.

Böyle her sene devamsızlık maksimum 25 se 25, 30 sa 30 şeklinde suyunu çıkarana kadar sündürüp bitirdim. İnternetteki haberlere falan güvenme.
İnternette yokmudur yönetmelik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı