Merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi özürlü devamsızlığım 23 ve özürsüz devamsızlığım 2 özürlü devamsızlığım 20'yi geçtiği için sınıfta kalır mıyım? 11. sınıftayım.
Sosyal dışı link paylaşmak yasak hocam, özellikle de sağı solu reklamdan cihazı kastıran sitelerin.![]()
İlkokul, ortaokul, lise devamsızlık hakkı kaç gün? Devamsızlığı olan takdir/teşekkür verilmiyor!
Milyonlarca öğrenci, 23 Ocak 2023 tarihinde yarıyıl tatiline girecek. Öğrenciler, karne ortalama hesaplamaları ile takdir/teşekkür belgesi alıp almayacaklarını araştırmaya başladı. Bilindiği gibi herhangi bir belge almak için not ortalaması ve devamsızlık gün sayısı dikkate alınıyor.www.tgrthaber.com.tr
Şimdii evet 30'u geçerse toplam kalırsın.
9. sınıf 94 gün devamsızlıkla geçtim.
11. sınıf 82 gün devamsızlıkla geçtim.
12. sınıf 130 gün devamsızlıkla geçtim.
Pek inanmıyorum o yüzden sistemin işlediğine. Sürekli af çıkıyor.
Biz boşuna okula gitmişizŞimdii evet 30 u geçerse toplam kalırsın.
9. Sınıf 94 gün devamsızlıkla geçtim.
11. Sınıf 82 gün devamsızlıkla geçtim.
12. Sınıf 130 gün devamsızlıkla geçtim.
Pek inanmıyorum o yüzden sistemin işlediğine. Sürekli af çıkıyor.
Sosyal dışı link paylaşmak yasak hocam, özellikle de sağı solu reklamdan cihazı kastıran sitelerin.
Bende o mantıkla yaptım devamsızlıkları raporları hocalar bunu böyle düşünüyorHayır. Toplamı veya özürsüzü önemli. İki şart var. Birisini ihlal etmen sınıf tekrarı için yeterli.
Özürsüz devamsızlık 10 veya altı olmalı. Toplam devamsızlık 30 veya altı olmalı.
İnsanlar ilkiyle ikinciyi birleştirip özürlü devamsızlık 20 olmalı diye çıkarım yapıyor, yanlış.
İnternette yokmudur yönetmelikAnkara Gazi Anadolu mezunuyum, bu devamsızlık hakları her sene olmadı 2 senede bir değişir. Müdür, müdür yardımcısı vs. ye gidip yönetmeliği isteyeceksin, devamsızlık bölümünü açıp okuyacaksın.
Böyle her sene devamsızlık maksimum 25 se 25, 30 sa 30 şeklinde suyunu çıkarana kadar sündürüp bitirdim. İnternetteki haberlere falan güvenme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.