Özürlü devamsızlık sınırı var mı?

Sosyal Şapka

Hectopat
Daha fazla  
30 günü geçince sınıfta kalınıyor, onu biliyorum. Ama özürlü + özürsüz devamsız değil de yalnızca özürlü limiti var mı? 13 gün özürlü, 3,5 gün özürsüzüm var. 1 tane girilecek özürsüz var ama hoca daha girmemiş. Normalde hoca hemen girerdi ama unutmuştur falan umarım. Neyse, 4,5 olarak varsayarsak onu son hafta 4 gün gitmemeyi planlıyorum. Dilekçe vereceğim. Sınır var mı? Son hafta kimse gitmeyecek, sınıfta tek başıma oturmak istemiyorum. Her site başka şey söylüyor, bilen insanlara sorayım dedim.

Bence saklayıp sene sonu yapın devamsızlığınızı. Haziran'da okula gelirsiniz yoksa.
Zaten Haziran'da sınavlar bittikten sonra yoklama almıyorlar. Geçen sene devamsızlığım limitte olmasına rağmen son 3 hafta gitmemiştim. Sanırım bunu tek fark eden de bendim. Hocanın bir tane çocukla konuşurken "zaten devamsızlıkları artık girmeyeceğim." dediğini duymuştum. Biraz riske atmışım ama olsun sorun olmadı.😀

E-Okulun kapanması gibi bir durum var mı? Var ise boşuna devamsızlık gitmesin. Çarşamba kapanıyor diyorlar, doğru mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı