fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #21 Kullanıcı311 dedi: İlk sayfada ne anlama geldiğini bilmediğimi söyledim. Kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam, anlamını bilmediğiniz şeyleri söylerken dikkat edin lütfen. Yanlış anlamayın yani her insan hata yapabilir benim de böyle hatalar yaptığım zamanlar olmuştu. Artık daha dikkatliyim, insanları yanlış yönlendirmemek lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2024
Kullanıcı311 dedi: İlk sayfada ne anlama geldiğini bilmediğimi söyledim. Kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam, anlamını bilmediğiniz şeyleri söylerken dikkat edin lütfen. Yanlış anlamayın yani her insan hata yapabilir benim de böyle hatalar yaptığım zamanlar olmuştu. Artık daha dikkatliyim, insanları yanlış yönlendirmemek lazım.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 12 Ocak 2024 #22 Particle Cannon dedi: @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE, @DNA sağ olsunlar, zaten anlatmışlar linkteki yazılarda. Teşekkür ederiz. Genişletmek için tıkla... Rica ederim Konuda kaynak olarak yönetmeliği kullandım. Güncel bilgi anlayacağınız.
Particle Cannon dedi: @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE, @DNA sağ olsunlar, zaten anlatmışlar linkteki yazılarda. Teşekkür ederiz. Genişletmek için tıkla... Rica ederim Konuda kaynak olarak yönetmeliği kullandım. Güncel bilgi anlayacağınız.