Çözüldü Özürsüz devamsızlık 10 günü geçerse sınıfta mı kalınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jeagerjaquezz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba değerli Technopat Sosyal kullanıcıları.
Özürsüz devamsızlığım 12 gün oldu fakat hiç özürlü devamsızlığım yok sınıfta kalıyor muyum?

Çözüm
20 gün özürsüz devamsızlık hakkı var ortaokul ve ilkokullarda. Kalmazsınız.
Şimdi hangi bilgi doğru bir kısım kalacağımı bir kısım ise geçeceğimi söylüyor.
Ben kaynaklarıyla beraber attım, kalacağını söyleyenleri de yanlış bilgi verdiklerinden ötürü yine kaynaklarıyla raporladım. Gerekenin yapılacağını düşünüyorum.
Bir de ek bilgi vereyim, ortaokul ve ilkokullarda 20 gün devamsızlık sınırını aşarsanız %99 ihtimalle ŞÖK kararı ile geçirirler zaten. Kimse sizi o yaşta sınıfta bırakmaya çalışmaz. Hatta ŞÖK kararına kalmadan direkt müdür yardımcıları da silebilir direkt devamsızlığını, arada yapıyorlar bunu da.

Ben kaynaklarıyla beraber attım, kalacağını söyleyenleri de yanlış bilgi verdiklerinden ötürü yine kaynaklarıyla raporladım. Gerekenin yapılacağını düşünüyorum.
Bir de ek bilgi vereyim, ortaokul ve ilkokullarda 20 gün devamsızlık sınırını aşarsanız %99 ihtimalle şök kararı ile geçirirler zaten. Kimse sizi o yaşta sınıfta bırakmaya çalışmaz. Hatta şök kararına kalmadan direkt müdür yardımcıları da silebilir direkt devamsızlığını, arada yapıyorlar bunu da.

Teşekkür ederim.

20 gün ve üzeri devamsızlık sınıfta kalmanıza sebep olur. Özürlü devamsızlık için herhangi sınır bulunmuyor. Devamsızlığınızı özürlüye aktararak öyle devamsızlık yapabilirsiniz. Sizin yerinize velinizin okula gidip izin kağıdı doldurması yeterlidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı