Merhaba. Bu konuda forumda çok fazla yanlış bilgi dolaştığı için bilgi yanlışını düzeltmek amacıyla bu konuyu oluşturma ihtiyacı duydum. Detaylı bilgi için Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği'nin Üçüncü Bölüm'ü olan "Okul Tespiti, Kayıt kabul ve Devam"...
www.technopat.net
@Jeagerjaquezz Buradan bakabilirsin. Arkadaşlar lisede olduğunu zannetmiş
Devamsızlık hakkı 2025 ile ilgili son dakika açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldığını...
Merhaba. Bu konuda forumda çok fazla yanlış bilgi dolaştığı için bilgi yanlışını düzeltmek amacıyla bu konuyu oluşturma ihtiyacı duydum. Detaylı bilgi için Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği'nin Üçüncü Bölüm'ü olan "Okul Tespiti, Kayıt kabul ve Devam"...
www.technopat.net
@Jeagerjaquezz Buradan bakabilirsin. Arkadaşlar lisede olduğunu zannetmiş
Hocam tamamen yanlış okumuşsunuz. 20 gün yazmıyor, Zorunlu hâllerde özür belgesinin teslim süresi okul yönetimince 20 iş gününü aşmamak üzere uzatılabilir yazıyor. Yani en fazla 20 gün sonra raporunu verebilirsin demek.
Konunun ilk paragrafında yönetmeliğin linki var zaten, dikkatli okursanız göreceksiniz. Bu bilgileri paylaşan kişi konusunda asıl kaynağı veriyor zaten. Neden kaynak sayılmasın?
Resmî Gazete’de yayımlanan kanunlar, Cumhurbaşkanlığı kararnameleri, yönetmelikler, tebliğler ve diğer düzenleyici idari işlemler tek metin haline getirilir ve güncel olarak yayımlanır
www.mevzuat.gov.tr
Bunu da görmeyenler için atayım açın okuyun doğrusu neymiş. Yalan yanlış kaynak atmayın lütfen.