Özürsüz devamsızlık olursa takdirname belgesi alınır mı?

Özürsüz 10 günü geçmediyse alırsın
7,5 Hocam Allah razı olsun mutlu oldum gece gece, Meslek öğrencisiyim yarında Beceri Eğitim sınavım var ona çalışıyorum motive oldunuz :D

Özürlü özürsüz devamsızlık kaç lise misin?
özürlü 33 gün özürsüz 7,5 Hocam, Dizimden sakatlandığımdan dolayı 50 gün hakkım bulunuyor öyüzden bukadar

Kaldırıldı ama bizim müdür 5 günü geçersen alamazsın diye duyuru yaptı sınıfa sanırım kaldırıldığını bilmiyorlar.(

Kaldırıldı ama bizim müdür 5 günü geçersen alamazsın diye duyuru yaptı sınıfa sanırım kaldırıldığını bilmiyorlar.(
İnşallah doğru değildir. Çünkü ben geçen sene alanları hatırlıyorum devamsızlıkları olduğu halde. Bunuda 1 kereye yapmamışlardır diye düşünüyorum yönetmenlik sonuçta bu sürekli değiştiremezler bence.

İnşallah doğru değildir. Çünkü ben geçen sene alanları hatırlıyorum devamsızlıkları olduğu halde. Bunuda 1 kereye yapmamışlardır diye düşünüyorum yönetmenlik sonuçta bu sürekli değiştiremezler bence.
Hocam bizim sınıf öğretmeni belgeleri attı arkadaşın 9.5 özürsüz var ona da çıkmış. Hoca da yeni öğrendi belge ile devamsızlık ilişkisinin kaldırıldığını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı