7,5 Hocam Allah razı olsun mutlu oldum gece gece, Meslek öğrencisiyim yarında Beceri Eğitim sınavım var ona çalışıyorum motive oldunuzÖzürsüz 10 günü geçmediyse alırsın
özürlü 33 gün özürsüz 7,5 Hocam, Dizimden sakatlandığımdan dolayı 50 gün hakkım bulunuyor öyüzden bukadarÖzürlü özürsüz devamsızlık kaç lise misin?
İnşallah doğru değildir. Çünkü ben geçen sene alanları hatırlıyorum devamsızlıkları olduğu halde. Bunuda 1 kereye yapmamışlardır diye düşünüyorum yönetmenlik sonuçta bu sürekli değiştiremezler bence.Kaldırıldı ama bizim müdür 5 günü geçersen alamazsın diye duyuru yaptı sınıfa sanırım kaldırıldığını bilmiyorlar.(
İnşallah doğru değildir.
Hocam bizim sınıf öğretmeni belgeleri attı arkadaşın 9.5 özürsüz var ona da çıkmış. Hoca da yeni öğrendi belge ile devamsızlık ilişkisinin kaldırıldığını.İnşallah doğru değildir. Çünkü ben geçen sene alanları hatırlıyorum devamsızlıkları olduğu halde. Bunuda 1 kereye yapmamışlardır diye düşünüyorum yönetmenlik sonuçta bu sürekli değiştiremezler bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.