Office 2010 Pro Plus Türkçe nereden bulunur?

WrOwLed

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle, Office 2010 Pro Plus alacağım key olarak. Telefon ile aktifleştirme olacak ama ISO dosyasını atmıyorlar. Bizim bulmamız gerekliymiş. Bilen varsa 2010 Pro Plus ISO indirme linkini Türkçe olarak atabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2010 lisansı hediye etmişlerdi o yüzden dedim
Haklısınız elinizde olan lisansı kullanmak istiyorsunuz ama 2010 çok eski bir sürüm dosyalarını bulmak zor olabilir eğer bilgisayarınızda office programları yoksa 2007 sürümünü kullanabilirsiniz demek istedim zaten aralarında neredeyse hiç fark yok sadece tasarımı biraz daha iyi ama 2007'de işinizi rahatlıkla görür.

Haklısınız elinizde olan lisansı kullanmak istiyorsunuz ama 2010 çok eski bir sürüm dosyalarını bulmak zor olabilir eğer bilgisayarınızda Office programları yoksa 2007 sürümünü kullanabilirsiniz demek istedim zaten aralarında neredeyse hiç fark yok sadece tasarımı biraz daha iyi ama 2007'de işinizi rahatlıkla görür.

Hocam bir de bende hesap var çok uyguna almıştım hesap şifre olarak giriyorsun 365'i indiriyorsun güvenilir midir?

Hocam bir de bende hesap var çok uyguna almıştım hesap şifre olarak giriyorsun 365'i indiriyorsun güvenilir midir?
Trendyol hepsiburada gibi sitelerde hesaplı satılıyor. Microsoft'un sitesinden office programını indirin daha sonra ayarlardan hesabınıza giriş yapın kullanabilirsiniz.

Trendyol Hepsiburada gibi sitelerde hesaplı satılıyor. Microsoft'un sitesinden Office programını indirin daha sonra ayarlardan hesabınıza giriş yapın kullanabilirsiniz.

365 hesabı elimde var indirip girince satın aldığım e-posta gözüküyor ondan çıkış yapınca iptal oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı