Office 2016 kurulumdan sonra Windows Defender açılmıyor

Neofixx

Hectopat
Allah beni kahretsin ki bugün bir hataya düştüm Office 2016 programının deneme süresi dolmuştu açıkçası maddi durumumda kötüydü etkinleştiremedim ve crack yoluna başvurdum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izledim ve dediklerini aynen yaptım orada Defender kapatmaya tıkladım, kapanmadı. Açmaya bastım bir baktım virüs algılandı dedi o programları sildi salak gibi hemen bir daha inderiyim dedim dosyayı indirdim virüs algılandı dedi indirmedi ondan sonra Defender'e girdim fotoğraftaki şekille karşılaştım, açmaya tıklıyorum açmıyor, bir türlü anlamadım. Yine internetten bakayım dedim bulamadım sağ altta önceden dediği tehditler bulundu yazısına tıkladım bir şeyler yazdı, en sonda da BT yöneticisine başvurun falan diyordu, yanı kısacası ben bir şey anlamadım. Siz bir şey anladıysanız yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    12,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 2.PNG
    2.PNG
    22,5 KB · Görüntüleme: 48
  • 3.PNG
    3.PNG
    23,4 KB · Görüntüleme: 43
  • 4.PNG
    4.PNG
    28,4 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan yazılım kullanmakla güzel bir iş başarmışsınız. Malwarebytes yükleyin ve sistem taraması yapınız.
Neden Ofice 2016 kullanmak zorundasınız ki? Online olarak ofis programlarını kullanabiliyorsunuz.

Korsan yazılım kullanmakla güzel bir iş başarmışsınız. Malwarebytes yükleyin ve sistem taraması yapınız.
Neden Ofice 2016 kullanmak zorundasınız ki? Online olarak ofis programlarını kullanabiliyorsunuz.
Deneyeceğim.

Malwarebytes ile sistem taraması yapmadan önce, indirmiş olduğunuz Office 2016'yı da Revo Uninstaller ile kaldırınız. Sistem taraması yaptıktan sonra da çıkan zararlıları belirtiniz.

Malwarebytes ile sistem taraması yapmadan önce, indirmiş olduğunuz Office 2016'yı da Revo Uninstaller ile kaldırınız. Sistem taraması yaptıktan sonra da çıkan zararlıları belirtiniz.
Bir dakika sistem geri yükleme noktası varsa o zamana gitsem olur mu?

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz.
Hepsini karantinaya alıp tekrar başlattım herhangibir değişiklik yok bide yeniden başlattığımda büyük ihtimal microsoft hesabınızın şifresi değişti falan yazıyor.
Sistem geri yükleme noktasına gidebilirsiniz. Önceki sistem geri yükleme noktasına gittikten sonra da Windows Defender'da bir sorunun olup olmadığını kontrol ediniz. Malwarebytes ile de tarama yapınız.

Dosya Ekleri

• 123.PNG
    123.PNG
    24,2 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı