Office 2016 OEM key sınırsız mı ?

WightPro

Hectopat
N11 sitesinde 25-35 TL arasında Office 2016 pro plus keyleri satılıyor. Hepsinin açıklamasını okudum ama sınırsızdır demiyor. Format attıktan sonra key geçersiz olur mu? Yani tek kullanımlık mı?

Ben n11 den 15TL ye aldım. Sınırsız, zaten keyi aldıktan sonra office sitesine girip bir outlook hesabıyla eşleştiriyosunuz. Silme durumu format falan olunca direk o outlook hesabından giriş yapınca ürünlerinizde çıkıyor indirip kuruyorsun denedim çalıştı. Farklı bilgisayarda denemedim OEM olduğu için büyük ihtimal çalışmaz.

Microsoft hesabı olarak satanlara dikkat edin. Almadan önce satıcıya “Microsoft hesabı olarak mı yoksa KEY olarak mı teslim ediyorsunuz?” Tarzında sorularla KEY aldığınızdan emin olun.

Microsoft hesabı olarak satanlara dikkat edin. Almadan önce satıcıya “Microsoft hesabı olarak mı yoksa KEY olarak mı teslim ediyorsunuz?” Tarzında sorularla KEY aldığınızdan emin olun.
Hocam hesap olursa problem olurmu ben böyle buldumda sorun olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…