StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Kasım 2018 #1 "Şimdi güncelleştirme"e Basıyorum ve sırasıyla şunlar oluyor; En son "EVET"e tıkladığımda pencere kapanıyor ve hiçbir şey olmuyor. Nasıl güncelleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2018
"Şimdi güncelleştirme"e Basıyorum ve sırasıyla şunlar oluyor; En son "EVET"e tıkladığımda pencere kapanıyor ve hiçbir şey olmuyor. Nasıl güncelleyebilirim?
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 8 Kasım 2018 #2 Benim Office güncellemelerim Windows Update ile geliyor. Sizinkisi gibi bir uyari hic almadim acikcasi.
Benim Office güncellemelerim Windows Update ile geliyor. Sizinkisi gibi bir uyari hic almadim acikcasi.
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Kasım 2018 #3 Neşeli Enginar dedi: Benim Office güncellemelerim Windows Update ile geliyor. Sizinkisi gibi bir uyari hic almadim acikcasi. Genişletmek için tıkla... Windows uptade ayarlarından da açtım güncellemeyi fakat oradan gelmedi. Direkt uygulama içinde geldi güncelleştirmeler var diye.
Neşeli Enginar dedi: Benim Office güncellemelerim Windows Update ile geliyor. Sizinkisi gibi bir uyari hic almadim acikcasi. Genişletmek için tıkla... Windows uptade ayarlarından da açtım güncellemeyi fakat oradan gelmedi. Direkt uygulama içinde geldi güncelleştirmeler var diye.