Office 2020 kaldırılmıyor

Makaleler
2
Arkadaşlar Office 2019 Pro Plus lisans aldım Key olarak, bütün Office yazılımlarını kaldırdım. Hatta Microsoft'tan Office kaldırma sihirbazı ile de denedim. Kaldırıldı diyor fakat 2019 setup açınca ilk önce yüklü olanlı kaldırmamı söylüyor. PC defalarca yeniden başlatıldı. Sürüm Windows 10 2004.

Hocam bunla silin. Forumda birçok arkadaş bunla program silmeyi başardı. %150 inatçı program silme özelliğine sahip.

IOBİT yazılımları kullanmayın diyoruz kaç kez!

Birçok arkadaş bu tavsiyem ile silmeyi başardı. Her arkadaş bana olumlu dönüşler yaptı yardım ettiğim.
IObit yazılımları kullanmayın diyoruz kaç kez!

Kaç tane arkadaş bunla silemediklerini sildi. Siz neyin hesabını yapıyorsunuz.

Birçok arkadaş bu tavsiyem ile silmeyi başardı. Her arkadaş bana olumlu dönüşler yaptı yardım ettiğim.

Kaç tane arkadaş bunla silemediklerini sildi. Siz neyin hesabını yapıyorsunuz.
Gözünüz boyanmış hocam.

Bulk Crap Uninstaller deneyin açık kaynak kodlu çok güzel bir yazılım.

IObit'in tüm programları virüs içermektedir.

Sen bana kızıyorsun da bu arkadaşa önerdim. Benim bilgisayarda Avast, Kaspersky ve daha bir sürü koruma programı var ve hiçbiri virüs var demiyor.

Gözünüz boyanmış hocam.

Bulk crap uninstaller deneyin açık kaynak kodlu çok güzel bir yazılım.

Bunu bilgisayar mühendisliği okumuş olan bir akrabam tavsiye etmişti. Bende virüs yok. Hiç virüs göstermiyor. Ne Bitdefender, ne Kaspersky, ne 360 Total, ne de Avast, bir de Avira var ve hiçbiri virüs olarak görmüyor. Neden acaba?
IObit'in tüm programları virüs içermektedir.

Tamam siz haklısınız ağam. Lütfen kızgınlık bitsin barışalım.
İ.

IObit yazılımları kullanmayın diyoruz kaç kez!

IObit'i kaldırdım. Lütfen kızgınlık bitsin. Düşman olmayalım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…