Arkadaşlar Office 2019 Pro Plus lisans aldım Key olarak, bütün Office yazılımlarını kaldırdım. Hatta Microsoft'tan Office kaldırma sihirbazı ile de denedim. Kaldırıldı diyor fakat 2019 setup açınca ilk önce yüklü olanlı kaldırmamı söylüyor. PC defalarca yeniden başlatıldı. Sürüm Windows 10 2004.
The best uninstaller program: thoroughly uninstall and remove programs and delete apps on Windows. Force remove unwanted software with free uninstall tool. Fully support Windows 11.
The best uninstaller program: thoroughly uninstall and remove programs and delete apps on Windows. Force remove unwanted software with free uninstall tool. Fully support Windows 11.
Bunu bilgisayar mühendisliği okumuş olan bir akrabam tavsiye etmişti. Bende virüs yok. Hiç virüs göstermiyor. Ne Bitdefender, ne Kaspersky, ne 360 Total, ne de Avast, bir de Avira var ve hiçbiri virüs olarak görmüyor. Neden acaba?