2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 21 Ağustos 2023 #1 Elimdeki Office 2019 lisansı artık geçerli değil ve lisans lazım. Office 2021 almaya değer mi ve nereden alabilirim?
Elimdeki Office 2019 lisansı artık geçerli değil ve lisans lazım. Office 2021 almaya değer mi ve nereden alabilirim?
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 21 Ağustos 2023 #2 Değmez. Ana Sayfa | LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı - LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı LibreOffice ana sayfası, ofis takımı, indir, açık kaynaklar, açık kaynak, özgür yazılım, LibreOffice, ücretsiz yazılım tr.libreoffice.org
Değmez. Ana Sayfa | LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı - LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı LibreOffice ana sayfası, ofis takımı, indir, açık kaynaklar, açık kaynak, özgür yazılım, LibreOffice, ücretsiz yazılım tr.libreoffice.org
ilovepattis Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 175 Çözümler 1 21 Ağustos 2023 #3 2021 derken neyi kastettiğini anlamadım ancak Microsoft 365 gibi bir şeyi kast ediyorsan şu an ₺129,99/ay. Buradan ulaşabilirsin. Microsoft Word Satın Alın (PC veya Mac) | Tek Başına veya Microsoft 365 ile Birlikte Word Fiyatı Premium şablonlar, akıllı yardım ve daha birçok özellikle göz alıcı içerikler oluşturmak için Microsoft Word'ü edinin. Fiyatlandırma ve dijital indirme seçeneklerini Microsoft Store'da bulabilirsiniz. Windows veya Mac içindir. www.microsoft.com
2021 derken neyi kastettiğini anlamadım ancak Microsoft 365 gibi bir şeyi kast ediyorsan şu an ₺129,99/ay. Buradan ulaşabilirsin. Microsoft Word Satın Alın (PC veya Mac) | Tek Başına veya Microsoft 365 ile Birlikte Word Fiyatı Premium şablonlar, akıllı yardım ve daha birçok özellikle göz alıcı içerikler oluşturmak için Microsoft Word'ü edinin. Fiyatlandırma ve dijital indirme seçeneklerini Microsoft Store'da bulabilirsiniz. Windows veya Mac içindir. www.microsoft.com
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 21 Ağustos 2023 #4 xearhtain dedi: Değmez. Ana Sayfa | LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı - LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı LibreOffice ana sayfası, ofis takımı, indir, açık kaynaklar, açık kaynak, özgür yazılım, LibreOffice, ücretsiz yazılım tr.libreoffice.org Genişletmek için tıkla... Geçmişte bunu kullandığımda oluşturduğum dosyalar Office'te düzgün açılmıyordu. Böyle bir durum var mı? ilovepattis dedi: 2021 derken neyi kastettiğini anlamadım ancak Microsoft 365 gibi bir şeyi kast ediyorsan şu an ₺129,99/ay. Buradan ulaşabilirsin. https://www.microsoft.com/tr-tr/mic...pO5sF2T4G7zZExinU7xKnGxtpnPMyYFBoC0LgQAvD_BwE Genişletmek için tıkla... Word, PowerPoint, Excel vs. içeren ve abonelik olmayan hali işte.
xearhtain dedi: Değmez. Ana Sayfa | LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı - LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı LibreOffice ana sayfası, ofis takımı, indir, açık kaynaklar, açık kaynak, özgür yazılım, LibreOffice, ücretsiz yazılım tr.libreoffice.org Genişletmek için tıkla... Geçmişte bunu kullandığımda oluşturduğum dosyalar Office'te düzgün açılmıyordu. Böyle bir durum var mı? ilovepattis dedi: 2021 derken neyi kastettiğini anlamadım ancak Microsoft 365 gibi bir şeyi kast ediyorsan şu an ₺129,99/ay. Buradan ulaşabilirsin. https://www.microsoft.com/tr-tr/mic...pO5sF2T4G7zZExinU7xKnGxtpnPMyYFBoC0LgQAvD_BwE Genişletmek için tıkla... Word, PowerPoint, Excel vs. içeren ve abonelik olmayan hali işte.