Office 2021 bind key satan yer önerisi

Bu site hakkinda bilginiz var midir guvenilir midir?

Bind key dediğiniz şey zaten resmi Microsoft storedan satın aldığınız keydir. Aynı lisans anahtarıdır, hiç bir farkı yoktur. O yüzden gerçek bind lisansın fiyatı yüksektir.
O ucuza satılan lisanslar bind lisans değil, mail hesabınıza kayıt olmaz.

Microsoft Lisans konusunda güvenilir site sağlam lisans'tır. Diğer satıcılar farklı lisansı yüksek fiyattan satar dikkat edin. Sonra parayı iade almayla uğraşırsınız.
Aradığınız office 2021 bind lisans:
Eğer daha ucuza olsaydı zaten satarlardı. Normal office 2021 300 TL.
Microsofttaki fiyat 12k-14k civarında bu lisansın. O yüzden 4-5bin TL gayet normal ve ucuz aynı lisans için. Satın alıpta sorun yaşayan olmamıştır çünkü destek ekipleri sağlam. şikayetvardan bakabilirsiniz çözüyorlar her sorunu.

Bind key dediğiniz şey zaten resmi Microsoft storedan satın aldığınız keydir. Aynı lisans anahtarıdır, hiç bir farkı yoktur. O yüzden gerçek bind lisansın fiyatı yüksektir.
O ucuza satılan lisanslar bind lisans değil, mail hesabınıza kayıt olmaz.

Microsoft Lisans konusunda güvenilir site sağlam lisans'tır. Diğer satıcılar farklı lisansı yüksek fiyattan satar dikkat edin. Sonra parayı iade almayla uğraşırsınız.
Aradığınız office 2021 bind lisans:
Eğer daha ucuza olsaydı zaten satarlardı. Normal office 2021 300 TL.
Microsofttaki fiyat 12k-14k civarında bu lisansın. O yüzden 4-5bin TL gayet normal ve ucuz aynı lisans için. Satın alıpta sorun yaşayan olmamıştır çünkü destek ekipleri sağlam. şikayetvardan bakabilirsiniz çözüyorlar her sorunu.
Hocam 4-5k aslinda normal degil, ben 3 sene once 100 liraya aldim. o zaman da bu tarz maile baglanmayan key ler 20-30 lira falandi

Hocam 4-5k aslinda normal degil, ben 3 sene once 100 liraya aldim. o zaman da bu tarz maile baglanmayan key ler 20-30 lira falandi
Tedarik ettikleri lisansların fiyatları sabit değildir hocam. Uzak doğu asya'dan geliyor bu keyler diye biliyorum. Maliyetleri yükselmiştir. Ucuza satılsa satarlar bence. Office 2016-2019 lar 200 TL civarında mesela. Ucuz maliyete alınabilse o fiyatlara düşerdi. Bence burda microsoft fiyatıyla karşılaştırmak mantıklı çünkü bind dediğim gibi microsoft storeden aldığınız keyin aynısı. Uzak doğuda ucuza satıldığın bu siteler de ucuza satıyor. Microsoft fiyatına göre şuanda %60-70 ucuz, makul bence. Tabii dediğiniz gibi 100-200 TL olsa daha iyi de :D Bind keyler o fiyata bulunmaz. Tofaş fiyatına bmw satın almaya çalışmak gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı